VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

KAMU KURUMLARINI ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR ?

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, kamu kurum ve kuruluşlarına ziyaretler kapsamında Kayseri İl Defterdarlığı ve Vergi Dairesi Başkanlığına ziyaretlerde bulundu. Ziyaretler kapsamında ilk olarak İl Defterdarlığını ziyaret eden Vali Kamçı, İl Defterdarı Aytül Alan ve birim müdürleri tarafından karşılandı.
İl Defterdarı Aytül Alan´dan kurumun çalışmalar hakkında brifing alan Vali Kamçı, Devletimizin vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyi şekilde yerine getirebilmesi için mutlaka finansal ve mali bir güce sahip olması gerektiğini dile getirerek, Kayseri´de vergi kayıp ve kaçağının en aza indirilmesi ve herkesin vergisini düzenli ödemesini sağlamak için çalışmalara özen gösterildiğini belirtti.
Ziyaretin ardından Vali Kamçı, İl Defterdarı Aytül Alan ve beraberindeki çalışanlarla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.
Programının devamında Vali Kamçı, Vergi Dairesi Başkanlığına geçerek, Daire Başkanı Ahmet Günaldı´yı makamında ziyaret etti.
Vergi Dairesi Başkanı Ahmet Günşaldı ve birim müdürleri tarafından karşılanan Vali Kamçı, kurum faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.
Anayasal bir yükümlülük olan verginin, en önemli vatandaşlık görevlerinden biri olduğunu dile getiren Vali Kamçı, ?Ülkemizin kalkınması ve gelişmesinin yanı sıra vatandaşlarımıza çağdaş bir anlayışıyla kaliteli hizmet sunulmasında vergiler, olmazsa olmaz bir gereksinimdir.? ifadelerini kullandı.
Sohbet havasında geçen ziyaret sonunda Vali Kamçı, yeni yapılan Vergi dairesini gezerek işlem yapan vatandaşlarla bir süre sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor