VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

?KAYSERİ ORTA ANADOLU´NUN PARLAYAN YILDIZI OLACAK"

Vali Süleyman Kamçı, ilimizin ekonomik durumunu, potansiyelini ve istihdam konularını değerlendirmek ; sanayicilerimizin ihtiyaç, beklenti ve çözüm önerilerini tebsit etmek maksatlı olarak Organize Bölge Başkanlığı´nca tertiplenen istişare toplantısına katılarak ilimiz sanayicileri ile bir araya geldi? Vali Kamçı toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada ?Her kesimin olduğu gibi sanayicilerimizin de mutlaka sıkıntıları vardır. İnşallah kısa zamanda onlar da giderilir ve Kayseri olarak Orta Anadolu´nun parlayan yıldızı olarak yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum? ifadesini kullandı?
Organize Sanayi Bölgesinde toplantı salonunda gerçekleştirilen istişare toplantısında Vali Süleyman Kamçı, KOSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan,Kamu Kurum Müdürleri ve İlimiz Sanayicileri iştirak etti?
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan Beşiktaş ? Vodorfon Arena yakınlarında yaşanan terör saldırısını lanetleyerek başladığı sözlerinde ??Milletimiz dimdik ayaktadır. Bu tür menfur hadise, Anadolu kardeşliğine olan inancı asla sarsamayacaktır. Milletimiz ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkındadır. Ülkemiz yöneticileri ve milletimiz bu zorlukların üstesinden gelecek iradeye sahiptir, milletimizin başı sağ olsun.? Değerlendirmesinde bulundu?
Toplantının önemli ismi Vali Süleyman Kamçı ise sanayicilerin taleplerini dinlemek için düzenlendiğini hatırlatarak ?Sizlerin taleplerini dinleyeceğiz, talepler doğrultusunda yardımcı olabileceğimiz konularda yardımcı olmaya çalışacağız. Daha doğrusu yardımcı olmak amacıyla sizlerle beraber olacağız? değerlendirmesinde bulundu?
Sözlerinin devamında hain ellerce İstanbul´da gerçekleştirilen terör saldırısı ile ilgi olarak da değerlendirmede bulunan Vali Kamçı b?Birlik ve beraber olmamızın tam zamanı demenin tam yeridir. Kayseri olarak bunu bizler fazlasıyla gösteriyoruz. Kayseri´de birlik ve beraberliğimiz inşallah daim olur diyorum? dedikten sonra ?Her kesimin olduğu gibi sanayicilerimizin de mutlaka sıkıntıları vardır. İnşallah kısa zamanda onlar da giderilir ve Kayseri olarak Orta Anadolu´nun parlayan yıldızı olarak yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum? ifadesini kullandı?.
Toplantı ilerleyen dakikalarda basına kapalı olarak gerçekleştirilirken, üçüncü çeyrek büyüme oranlarının 1.8 oranında daralma gösterdiği günümüzde sanayicilerin sıkıntılarına çözüm arandı?
HABER: S.ERDOĞAN



KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı