VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

?KAYSERİLİLER GAZİ YAKINLARINA SAHİP ÇIKTI?

Vali Süleyman Kamçı Atatürk´ün Kayseri´ye gelişinin 97. yıl dönümü kutlama töreni sonrası medya mensuplarının geçtiğimiz Cumartesi günü ilimizde yaşanan ve 14 mehmetciğin şehit olduğu hain saldırıya dair sorularını cevapladı?. Vali Kamçı hain saldırıya ilişkin yürütülen soruşturmada 15´in üzerinde şüphelinin gözaltında olduğunu, teröristin kimliğinin belirlendiğini, göz altına alınanlar arasında otobüs şoförünün de bulunduğunu belirttikten sonra ?Yaralılarımızın yakınlarıyla alakalı tüm önlemler alındı. Bu anlamda ben tüm Kayserililere teşekkür ediyorum. Her şeyimizle hizmetinizdeyiz diye müracaatları oldu. Vatandaşımız yemeklerini veriyor, ilgileniyor, hiçbir problemimiz yok? ifadesini kullandı?
Vali Süleyman Kamçı, Cumhuriyet Meydanı´nda gerçekleştirilen Atatürk´ün Kayseri´ye gelişinin 97. yıl dönümü töreni sonrası töreni takip eden medya mensuplarının geçtiğimiz Cumartesi günü ilimizde yaşanan ve 14 mehmetciğin şehit olduğu hain saldırıya dair sorularını cevapladı? Saldırıda yaralanan 40 kişinin tedavisinin devam ettiğini kaydeden Vali Kamçı "Şu anda 40 yaralımız hastanede. 55 yaralımız vardı, 15 yaralımız taburcu oldu. Şu anda durumu ağır olan, ciddi olan 3 yaralımız var? ifadesini kullandı?
Vali Kamçı Kayserililerin çocuklarının akıbetini merak ederek ilimize gelen gazi yakınlarına ship çıktığının da altını çizerek ?Yaralılarımızın yakınlarıyla alakalı tüm önlemler alındı. Bu anlamda ben tüm Kayserililere teşekkür ediyorum. Bizler Büyükşehir Belediyemizle bir oteli kapatmıştık ama vatandaşlarımız ´her şeyimizle hizmetinizdeyiz´ diye müracaatları oldu. Vatandaşımız yemeklerini veriyor, ilgileniyor, hiçbir problemimiz yok. Sadece tedavileri sürüyor." Değerlendirmesinde bulundu?
Vali Kamçı soruşturmada gelinen son aşama ile ilgili olarak da; 15´in üzerinde kişi gözaltında şu anda, teröristin kimliği belli dedi ve ekledi ?Otobüs şoförü de göz altına alınmış olabilir. Fakat gözaltına alınan herkes suçlu veya suçsuzdur demek mümkün değil. Bu işi yapan 15 kişi değildir herhalde, yani bir iki üç kişidir. O nedenle gözaltına alınmalar devam edebilir, daha başkaları da çıkabilir. Alınmış olanların hiç alakası olmayabilir de. Benim bir şey söylemem mümkün değil, buna adli makamlar karar verecek?
Vali kamçı sözlerinin sonunda patlamadan sonra sosyal medyadan terörü öven yayın yapanların gerekli cezayı alacağının da altını çizerek "Hiç kimse böyle bir vatan hainliğini övemez. Vatan hainliğini öven, takdir eden onu iyi şekilde göstermeye çalışan da vatan hainlerden birisidir demek. Onlarla ilgili gerekli işlemler yapılacak. Hiç kimseye müsamaha etmemiz mümkün değil. Bu vatanımızın birliği, bütünlüğü için gereken ne ise o yapılacaktır" dedi? HABER : C.ÜSTEN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da