VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

?ŞEHİTLERİMİZİN EN DEĞERLİ EMANETİ EVLATLARIDIR?

Vali Süleyman Kamçı, ?Yalnız Değilsiniz, Türkiye´nin En Büyük Ailesi? projesi kapsamında şehit yakınlarına verilecek olan bilgisayarların dağıtım programına iştirak ederek şehit yakınları ile bir araya geldi? Vali Kamçı yaptığı konuşmada ? Şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetin, onların değerli aileleri ve çok kıymetli evlatlarıdır? ifadesini kullandı?
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Konferans Salonu´nda düzenlenen programa Vali Kamçı, Vali Yardımcısı Zekeriya Güney, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Nevzat Özer, Halkbank Bölge Müdürü Süleyman Kayan ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.
Programın açılışında konuşan Vali Kamçı, vatanın ve milletin bekası ve güvenliği için aziz canını feda etmiş şehitlerimizin, bizlere bıraktığı en değerli emanetin, onların değerli aileleri ve çok kıymetli evlatları olduğunu ifade etti.
Devlet ve millet olarak, şehit yakınları ve çocuklarının, her türlü ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında, maddi ve manevi her türlü yanlarında olacaklarını belirten Vali Kamçı, sözlerine şöyle devam etti:?Bugün de Halk Bankamızın desteğiyle, sizlere dizüstü bilgisayar dağıtımını gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.?Yalnız Değilsiniz, Türkiye´nin En Büyük Ailesi? projesi kapsamında gerçekleşen bu programın gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere ve destek olanlara huzurlarınızda teşekkür ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.?
Konuşmasının ardından, şehitlerimizin aileleri ve yakınları ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Kamçı, 16 adet dizüstü bilgisayarı şehit ailelerine ve yakınlarına hediye etti.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ