VALİ KAMÇI,

VALİ KAMÇI,

?POLİS TEŞKİLATIMIZ SON YILLARDA BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTI?

İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, beraberindeki polis memurları ile birlikte Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Polis Teşkilatı´nın kuruluşunun 173´üncü yıldönümü dolayısıyla beraberindeki polis memurları ile birlikte Kayseri Valisi Süleyman Kamçı´yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Vali Süleyman Kamçı, polis teşkilatının son yıllarda başarılı çalışmalara imza attığını söyleyerek, ?10 Nisan Polis Haftasını kutluyoruz. Polisimiz, vatandaşın huzur ve güvenliğini sağlamak için mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalışmaktadır. Birinci görevi vatandaşın mal ve can güvenliğini sağlamak olan polisimiz, 24 saat esasına göre ilin, ilçenin ve bulunduğu beldenin iç güvenliğini sağlamakla görevle bir kuruluşumuz. Polis teşkilatımızın son yıllarda oldukça başarılı çalışmalara imza attığını biliyoruz. Çeşitli alanlarda Kayseri olarak da çalışmalarımız hızlanmış durumdadır? ifadelerini kullandı.

Uyuşturucu ile mücadelenin devam ettiğini kaydeden Vali Kamçı, ?Bildiğiniz gibi 2018 yılı uyuşturucuyla mücadele yılı olarak bakanlığımız tarafından ilan edildi ama biz buna 2017 yılının 2´inci yarısında başlamıştık. Gelen emirler doğrultusunda hızlı çalışmalar yapıyorduk. Bu senede uyuşturucuyla mücadelede daha üzerinde duruyoruz. Vatandaşımızın ve genç çocuklarımızın bilhassa öğrencilerimizin bu kötü alışkanlıktan uzak durması için el birliği ile çalışıyoruz. En azından 10 tane kurum ve kuruluşumuzla el birliğiyle uyuşturucu ile mücadele konusunda bir seferberlik ilan edildi, bunun gereğini Kayseri olarak da yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın huzur ve güvenliği konusunda da güven timlerimiz ve narkotik timlerimiz 24 saat esasına göre görevini icra etmeye çalışmaktadır. Polisimiz bunun yanında terörle mücadelede de etkin rol almaktadır. Sınır ötesi terörle mücadele harekatında bizim özel harekatçı polislerimiz var. Jandarma ve polis özel harekatlar oralarda görev icra ediyorlar. Şuanda 22 arkadaşımız halen Afrin´deler ve orada başarılı çalışmalar yapıyorlar. İnşallah burunları kanamadan geri döneceklerdir. Bu vesileyle polis teşkilatımızın gününü kutluyorum? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"