VALİ KAMÇI,

VALİ KAMÇI,

?DAYANIŞMA İÇİNDE İSTİKBAL MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ?

30 Ağustos Zafer Bayramı´nın 96. Yıldönümü kutlama etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Zafer Bayramı Resepsiyonu´nda davetlilere seslenen  Vali Süleyman Kamçı ?Ülkemizi bu kutlu yürüyüşünden alıkoymak isteyen terör örgütlerine ve onların yönlendiricisi olan emperyalist güçlere karşı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde istikbal mücadelemizi sürdürüyoruz? ifadesini kullandı?

Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı´nın ev sahipliğinde gerçekleşen resepsiyona, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, 12. Hava Ulaştırma Üs Komutanı Tuğgenaral Selçuk Aygün, 1. Komando Tugay Komutanı Tuğg. Ersin Altay, Kayseri Milletvekilleri Taner Yıldız, Hülya Nergis Atçı, İsmail Tamer, Baki Ersoy ve üniversite rektörleri başta olmak üzere mülki ve askeri erkan ile siyasiler, sivil toplum kuruluşlarından davetliler, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile gaziler ve şehit yakınları iştirak  etti?

Resepsiyon, Vali Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı´nın konuklarının kapıda karşılamasıyla başladı. Davetlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramlarını kutlayan Vali Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı, davetliler, şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilendiler.

Vali Kamçı, resepsiyonda davetlilere hitaben gerçekleştirdiği  konuşmasında kurtuluş savaşı sürecinde olduğu gibi  bugünde   emperyalist güçlere karşı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde istikbal mücadelemizi sürdürdüğümüzü  vurgulayarak  şunları kaydetti? "Kahraman Türk Ordusunun, Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün önderliğinde, yüce Türk milletiyle bir bütün olarak verdiği destansı mücadelenin ve kazanılan zaferin 96´ncı yıl dönümünü gururla kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti´nin kuruluşunun da önemli bir miladı olan bu Büyük Zafer, en zorlu şartlarda milletin mücadeleden vazgeçmemesi, vatanını, bayrağını ve hürriyetini canı pahasına koruması ile gerçekleşmiştir. Ülkemizi parçalamak isteyen işgalciler çaresiz kalırken tüm dünya, milletimizin izzetli direnişine tanıklık etmiştir. Bugün de, Ülkemizi bu kutlu yürüyüşünden alıkoymak isteyen terör örgütlerine ve onların yönlendiricisi olan emperyalist güçlere karşı birlik, beraberlik ve dayanışma içinde istikbal mücadelemizi sürdürüyoruz. 15 Temmuz´da FETÖ terör örgütü eliyle Ülkemize, milletimize ve bağımsızlığımıza yönelen hain darbe girişimine karşı aziz milletimizin birlik beraberlik içerisinde tek yürek olarak ortaya koymuş olduğu bağımsızlık ve özgürlük mücadelesi Kurtuluş Savaşında gösterdiği iradenin bir tezahürü niteliğindedir"



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor