VALİ KAMÇI,

VALİ KAMÇI,

?TÜM TEHDİTLERE RAĞMEN ÜLKEMİZİ GÜZEL GÜNLERE ULAŞTIRACAĞIZ?

Cumhuriyet´in ilanının 95. yıl dönümü kutlamaları kapsamında Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı´nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu ilimiz protokolünü bir araya getirdi? Son kez resepsiyona ev sahipliği yapan Vali Kamçı yaptığı değerlendirmede ?Cumhuriyetimizin kuruluşunda hedef olarak gösterilen çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için, tüm zorluklara ve tehditlere rağmen, çok çalışarak, ülkemizi daha güzel günlere hep birlikte ulaştıracağız? ifadesini kullandı?

Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı´nın son kez ev sahipliği yaptıkları ?Cumhuriyet Resepsiyonu ilimiz protokolünü aynı çatı altında buluşturdu?

Resepsiyon Vali Süleyman Kamçı ve eşi Ayşe Kamçı´nın davetlileri karşılaması ile start verdi ve Cumhuriyet konulu sinevizyonun izlenmesi ile devam etti?

Vali Süleyman Kamçı davetlilere hitaben gerçekleştirdiği konuşmasında Cumhuriyetimizin kuruluşunda hedef olarak gösterilen çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için, tüm zorluklara ve tehditlere rağmen, çok çalışarak, ülkemizi daha güzel günlere hep birlikte ulaştıracağımıza olan inancını dile getirerek şunları kaydetti? ?Cumhuriyet´i ayakta tutan yegane kuvvet milletin ta kendisidir. Türk milleti Cumhuriyet´i benimsemiş ve bütün değerlerine sımsıkı sarılmıştır. Türk milletine bırakılmış en büyük miraslardan olan Cumhuriyet, bağımsızlığımızın ve demokrasimizin de temelidir. Cumhuriyet yönetimi ile hukuk, insan hakları ve demokrasi alanlarında ülkemizde önemli gelişmeler yaşanmıştır. Hiçbir ayrımcılığı kabul etmeyen, Cumhuriyet idaresinde sadece hukukun üstünlüğü kabul edilebilir. Demokratik seçimlerle ve halkın tercihi ile Cumhuriyet tarihi boyunca iş başına gelen hükumetler, devletimizin ve milletimizin temsilcisi, demokrasi ve Cumhuriyet´imizin teminatı olacaktır. Bilimde, teknikte, sanayileşmede, ekonominin her alanında, alın teri dökmek, başarılı olmak ve yönetmek mecburiyetindeyiz?

Vali Kamçı´nın konuşmasının ardından ?Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun´ yazılı pasta davetliler tarafından kesilerek resepsiyon nihayetlendirilirken, Vali Kamçı ve eşi davetlilerle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmediler?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor