VALİ KAMÇI,

VALİ KAMÇI,

"SİYASETE ATILMA NİYETİM VAR?

En son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişliğine atanan Vali Süleyman Kamçı veda ziyaretlerinde devam ediyor? 15 Kasım´da ilimizden ayrılması beklenen Vali Kamçı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya´yı ziyaret edip, ilimiz medya mensupları ile vedalaşarak ?Helallik Aldı´? Vali Kamçı gelecek planına dair yaptığı değerlendirmede siyasete atılma niyeti olduğunu kamuoyu ile paylaşarak "Nasip olursa Çanakkale Belediye Başkanlığına aday olma niyetimiz var" ifadesini kullandı?

15 Kasım´da ilimizden ayrılması beklenen Vali Süleyman Kamçı veda ziyaretleri kapsamında Kayseri Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri ve ilimiz medya mensupları ile vedalaşıp ?Helallik Aldı??

Duygu dolu sahnelerin yaşandığı veda ziyaretinde konuşan Cemiyet Başkanı Altınkaya yaptığı hizmetler ve ilimize katkılarından dolayı şükranlarını sunarak ?Valimiz 2 buçuk yıllık valilik döneminin neredeyse 2 yıllık süresi OHAL valisi olarak geçti. Bu geçen süre içerisinde valimiz eksik olmasın bizimle hep yakın çalıştı. Gerektiği zaman kamuoyunu bilgilendirme adına açıklama yapması gerekiyorsa açıklamasını yaptı. Kamuoyunun doğru ve sağlıklı bilgilendirilmesi adına mesai arkadaşlarını kamuoyuna sağlıklı bilgi verilmesi noktasında önlerini açtı, her zaman yardımcı oldu. Bu manada il müdürleri, diğer müdürler ve bürokratlar televizyon ve gazetelerin sorularını cevaplandırma noktasında valimiz her zaman yardımcı oldu. Kendisine Kayseri´ye yaptığı hizmetlerden dolayı basın camiası adına şükranlarımı sunuyorum" değerlendirmesinde bulundu?

Vali Süleyman Kamçı´da göreve geldiği günden bu yana geçen 2 buçuk yıllık süre içerisinde kentte görev yapan basın mensuplarıyla uyum içerisinde çalıştıklarını ve bir problem yaşamadıklarını kaydederek, ?Yaklaşık 2 buçuk yıllık Kayseri sürecinde bulunduk. Burada görev yaptığımız süre içerisinde değerli basın mensuplarından her zaman destek aldım. Basın mensuplarından bu 2 buçuk yıllık süre içerisinde bizi üzecek herhangi bir olay meydana gelmedi. Tüm basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Baktığınız zaman Çanakkale, Gaziantep, Malatya valiliklerime baktığınız zaman da hiçbir basın mensubuyla problem yaşamadım. Bu tabi basın mensuplarının kendisiyle de kaynaklanıyordu, bizden de kaynaklanıyordu. Dolayısıyla iyi bir uyum içerisinde çalıştık, burada da uyum içerisinde çalıştığımızı düşünüyorum" diye konuştu?

Sözlerinin devamında Kayseri´nin kendisi için önemli bir il olduğunun altını çizen Vali Kamçı; " Kayseri, benim için önemli bir yer, güzel bir il. Kayseri´nin insanı temiz insanlar. Bu anlamda Kayseri´den çok memnun olarak ayrılıyorum. Benim Kayserililere hakkım geçmişse helal ediyorum, sizlerin de helal etmesini istiyorum" ifadesini kullandı?

Vali Kamçı Kayseri Haber Gazetesi olarak ilk kez kamuoyuna bizim duyurduğumuz ?Çanakkale Belediye Başkanlığı´ için aday adaylığı başvurusunda bulunup bulunmayacağı yönündeki soruya ise "Nasip olursa, uygun görürlerse öyle bir niyetimiz var. Başvuruyu emekli olduktan sonra yapacağız. Allah nasip ederse öyle bir deneyimimiz olacak." Şeklinde cevapladı?

KGC Başkanı Veli Altınkaya ziyaretin sonunda Vali Süleyman Kamçı´ya plaket takdim ederek noktayı koyarken herkesin yüzünde hüzün vardı?



Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor