VALİ KAMÇI

VALİ KAMÇI

GÖZLERİ DOLU DOLU GİTTİ

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile ?Mülkiye Müfettişliği´ görevine atanan ve emekli olarak Çanakkale´den Belediye Başkanlığı´na aday adayı olacağı konuşulan Vali Süleyman Kamçı akşam saatlerinde mesai arkadaşları ile vedalaşarak, ?Valilik Makamı´ndan ayrıldı? Duygu dolu sahnelerin yaşandığı veda töreninde ilimiz sakinlerinden bir kez daha helallik isteyen Kamçı Cuma günü ilimizden ayrılacak?

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile ?Mülkiye Müfettişliği´ görevine atanan ve emekli olarak Çanakkale´den Belediye Başkanlığı´na aday adayı olacağı konuşulan Vali Süleyman Kamçı akşam saatlerinde mesai arkadaşları ile vedalaşarak, ?Valilik Makamı´ndan ayrıldı?

Yaklaşık 2.5 yıldır Kayseri Valisi olarak görev yapan Vali Kamçı, Valilik Hizmet binası önünde düzenlenen tören ile Kayseri Valiliğine veda etti. Medya mensupları ile sohbet eden Kamçı, "2.5 buçuk yıl önce başlayan Kayseri Valiliğimiz, bugün itibariyle sona eriyor. Yarın itibariyle Valilikten emekli olarak Kayseri´den ayrılmış olacağım. Bu dönem içerisinde tüm Kayserililere teşekkür ediyorum. Kayseri´de bu süreçte bize gösterdikleri ilgi ve alaka memnuniyet verici. Basın mensuplarımızın da gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum. Kayseri güzel bir kenttir. Orta Anadolu´muzun parlayan yıldızıdır. Gelişmekte olan bir ildir. Çok daha hızlı gelişecektir. Ülkemizin en iyi, en hızlı gelişen illerinden birisidir. Kayseri´nin istikbalinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu?

İlimiz sakinleri ile de vedalaşan Vali Kamçı´nın gözleri dolu dolu olurken, ilimiz kamuoyu şimdiden yeni Vali Şehmus Günaydın´ın ne zaman göreve başlayacağını merak etmeye başladı?



Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor