VALİ KAMÇI BAŞKANLIĞINDA ÜNİVERSİTELERİN GÜVENLİĞİNE YÖNELİK

VALİ KAMÇI BAŞKANLIĞINDA ÜNİVERSİTELERİN GÜVENLİĞİNE YÖNELİK

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Vali Süleyman Kamçı, 2´si devlet 3 üniversitesi bulunan Kayseri´de gerekli tedbirlerin görüşülmesi için düzenlenen ?Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı?nda üniversite rektörleri ve güvenlik birimlerinin yöneticileri ile bir araya geldi.

Vali Kamçı başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halil Nalbant,  Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü V. Prof. Dr. İrfan Alan, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular ve ilçe belediye başkanları ile ilgili kamu kurumlarının yöneticileri katıldı.

Vali Kamçı, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, 3 üniversiteye sahip Kayseri´nin bu zenginliğinin farkında olduğuna işaret ederek, idari personel yapısı dikkate alındığında çok geniş bir kitleyi ilgilendiren yükseköğrenimin huzur ve güvenliğini devam ettirme kararlılığında olduklarını söyledi.

Vali Kamçı, Üniversitelerde asayiş ve güvenlik açısından son derece başarılı bir 2017 yılı geçirdiklerini ifade ederek, huzur ortamının devamı ve en ufak bir üzücü olayın yaşanmaması adına alınan tedbirler sayesinde üniversitelerin huzur ortamı içerisinde eğitimlerini sürdürdüğünü belirtti.

Üniversitelerdeki öğrenci sayısı ve yurtlarda kalan öğrenci sayısı hakkında da bilgi veren Vali Kamçı, ? Üniversitelerimizde toplam 69 bin 961 öğrenci eğitim görmektedir. Yurtlarda kalan öğrenci sayısı ise toplam 12 bin 398´dir. Kayseri´de çok şükür öğrencilerle alakalı kötü bir olayla karşılaşmadık. Ben gece gündüz demeden çalışan tüm güvenlik birimlerimize teşekkür ediyorum.? dedi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından üniversitelerin güvenliğine yönelik sunumun da yapıldığı Üniversitelerin Güvenliğine Yönelik Değerlendirme Toplantısı´nda güvenlikle ilgili konular ve tedbirler görüşüldü.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"