VALİ KAMÇI EMNİYET HİZMET BİNALARINI İNCELEDİ

VALİ KAMÇI EMNİYET HİZMET BİNALARINI İNCELEDİ

Vali Süleyman Kamçı, Belsin ve Eskişehir Bağları´nda yapımı devam eden Emniyet hizmet binalarında incelemelerde bulundu.

İlk olarak Belsin Emniyet Hizmet binasında incelemelerde bulunan Vali Kamçı´ya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Hüseyin Bekmez, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar ve emniyet müdür yardımcıları eşlik etti.

Vatandaşlarımıza daha hızlı, etkili ve kaliteli hizmet sunmak amacıyla yapılan emniyet hizmet binalarını inceleyen Vali Kamçı, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yüzde 90´ı tamamlanan Belsin Emniyet Hizmet Binasının o bölgeye hızlı ve kalite hizmet vermek adına önemli olduğunu vurgulayan Vali Kamçı, binanın ilimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

Belsin Emniyet Hizmet Binası incelemesinin ardından yapımına Mart 2017´de başlanan ?120 Yataklı Güreş Eğitim Merkezi?ni de inceleyen Vali Kamçı, tesisin son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kamçı daha sonra Eskişehir Bağlarındaki emniyet hizmet binasına geçerek incelemelerde bulundu.
Bu ziyarette Vali Kamçı´ya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ve emniyet müdür yardımcıları eşlik etti.

Vali Kamçı, burada yaptığı açıklamada, kısa süre önce temeli atılan bu binaların Selçuklu Mimarisine göre hazırlandığını ifade ederek, tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bu hizmet binasının vatandaşların ayağına hizmet götürmek adına önemli olduğuna vurgu yapan Vali Kamçı, bu binaların vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini, huzur ve rahatını tesis etmek için hizmet vereceklerini belirtti.

Şu ana kadar üç tane emniyet hizmet binasının temelini attıklarını belirten Vali Kamçı, ?Bu sayıyı artırmak adına çalışmalar yapıyoruz. Etrafı açık, yeşil alanı çok fazla ve son teknoloji ile donatılmış polis merkezlerinin Ülkemize örnek olacağına inanıyorum. Tekrardan emeği geçem herkese teşekkür ediyorum? dedi.

Vali Kamçı, hizmet binasını inceledikten sonra Kent Ekmek Fırını´nda vatandaşlara ekmek dağıttı ve onlarla bir süre sohbet etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da