VALİ KAMÇI, GAZİLERLE

VALİ KAMÇI, GAZİLERLE

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ ..

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, Gaziler onuruna verilen yemekte Gaziler ve aileleri ile yakından ilgilenerek, isteklerini dinledi.

Vali Kamçı, 2´nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke´nin ev sahipliğinde Gaziler onuruna verilen yemeğe katıldı.

Orduevi´nde düzenlenen yemekte Gaziler ve aileleri ile yakından ilgilenen Vali Kamçı, Gazi ve ailelerinin istek ve sorunlarını dinledi.

Vali Kamçı, gaziler ve aileleri ile bir süre sohbet ederek, Türk Milleti´nin Gazilere büyük bir minnet ve şükran borcu olduğunu belirtti ve Gaziler ve ailelerine bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve huzur diledi.

2´nci Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke ise, Gaziler ve aileleri ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ? Vatanın bütünlüğü, devletin bekası asil milletin huzur ve güvenliği için yurt içinde ve sınır ötesinde kutsal vazifelerini yaparken vatanı, milleti ve bayrağı için seve seve göğüslerini siper eden kahraman gazilerimiz. Şanlı tarihimizin destansı sayfalarındaki en müstesna yerlerini almışlardır. Asırlardır ?Ölürsek şehit, kalırsak gazi´ anlayışıyla yürüdüğümüz ve arkamıza bakmadığımız bu yolda canını verdikleri mübarek kanlarıyla bayrağının rengini soldurmayan gazilerimiz. Ben hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. En güzel günler sizlerin olsun diyorum. Bizlerle beraber olanlara teşekkür ediyor, ahirete intikal etmiş şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.? diye konuştu.

12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Selçuk Aygün, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şube Başkanı Osman Balcı, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Yılmaz Üçkan ve ilçe belediye başkanlarının katıldığı yemek duanın ardından sona erdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"