VALİ KAMÇI İADE-İ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

VALİ KAMÇI İADE-İ ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR

Vali Süleyman Kamçı, kamu kurum ve kuruluşları ziyaretleri kapsamında Abdullah Gül Üniversitesi (AGÜ), Talas ve Kocasinan Belediyelerini ziyaret etti.

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Abdullah Gül Üniversitesini ziyaret eden Vali Kamçı´yı, Abdullah Gül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ve Rektör Yardımcıları karşıladı.
İkinci kez Rektörlüğe atanan Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu´na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Vali Kamçı, ?Rektör Sayın Sabuncuoğlu ile birlikte yeni dönemde beraber güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Yeni dönemde kendisine başarıların devamını diliyorum. Tekrardan yeni görevi hayırlı olsun.?
AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Vali Kamçı´ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.
Ziyarette Vali Kamçı´ya, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ercan Teke´de eşlik etti.
AGÜ ziyaretinden sonra Vali Kamçı, Kocasinan Belediyesi´ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar´dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kocasinan Belediyesi´ne gelişinde Vali Kamçı´yı Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, belediye başkan yardımcıları ve personel karşıladı.
Vali Kamçı, merkez ilçe olan Kocasinan´ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Çolakbayraktar´a teşekkür etti.
Başkan Çolakbayraktar ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 2016 yılında yapılan çalışmalar ve 2017 yılında yapılması planlanan çalışmalar hakkında Vali Kamçı´ya bilgi verdi.
Kocasinan Belediyesi ziyaretinin ardından Talas Belediyesine geçen Vali Kamçı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve personel tarafından karşılandı.
Vali Kamçı burada yaptığı konuşmada, İlk kez belediye binasına geldiğini belirterek, yeni belediye binasını çok beğendiğini söyledi.
Kendisinin de Talas´ta ikamet ettiğini hatırlatan Vali Kamçı, ? Biz en çok Talas´ta ikamet ediyoruz. Talas´ı çok seviyoruz. Talas çok güzel. İstikbal vaat eden bir ilçe. Kayseri´de en çok nüfus artışı Talas´ta oluyor. Talas´ta başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Güzel çalışmaları var.? ifadelerini kullandı.
Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Başkan Mustafa Palancıoğlu, Vali Süleyman Kamçı´nın göreve geldiği günden beri Talas Belediyesi´nin projelerine her türlü destek verdiğini söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ