VALİ KAMÇI ŞEHİT AİLELERİ VE

VALİ KAMÇI ŞEHİT AİLELERİ VE

GAZİLER İLE İFTAR YEMEĞİNDE AĞIRLADI?

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri´deki şehit aileleri, muharip gaziler ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya gelerek, ?Her zaman yanınızdayız? mesajı verdi.
Kayseri Valiliği ve Garnizon Komutanlığı´nın birlikte düzenlediği iftar programı ile 1000´i şehit aileleri, gaziler ve yakınları, 400´ü Kore ve Kıbrıs gazileri ile aileleri olmak üzere toplamda 1500 kişi ile bir araya gelerek Ramazan´ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.
Vali Süleyman Kamçı´nın iftar programının konukları Şehit Aileleri ve Harp Malulü Gaziler oldu. İftar programına, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tümgeneral İsmail Yalçın, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Uğur Özcan, 1. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Aydoğan Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven, Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar ile eşleri, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Uysal, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kayseri Şubesi Başkanı Osman Balcı, kamu kurum ve kuruluşlarının il ve bölge müdürleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Vali Kamçı, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, bu vatan için canlarını seve seve feda eden şehitlerin ve vatan toprakları üzerinde huzur ve güvenin temini için görevleri sırasında gazilerle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ?Sizler dinini vatanını milletini bayrağını ve sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canını Allah´a teslim etmiş olan, peygamberlikten sonra en yüce makama erişmiş olan şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetlersiniz? değerlendirmesinde bulundu?
?Şehitlerin bizlere emaneti olan aileleri ve yakınlarına sahip çıkmak devlet olarak en önemli görevlerimizdendir? diyen Vali Kamçı, şunları kaydetti: ?Sizler dinini vatanını milletini bayrağını ve sevdiklerini muhafaza etmek için aziz canını Allah´a teslim etmiş olan, peygamberlikten sonra en yüce makama erişmiş olan şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetlersiniz. Ramazan ayında bulunduğumuz bu anlamlı günlerde Allah´ta tüm şehitlerimize rahmet siz kıymetli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Sizler devletimizin şehitlerimizin bizlere emanetisiniz. O nedenle benim kamu kurum ve kuruluşlarımızın sağlık kuruluşlarımızın askerimizin, polislerimizin, jandarmamızın kapısı her zaman açıktır. Sizlere minnettarız. Ben bu anlamlı iftar yemeğine katıldığınız için teşekkür ediyorum, iyi ramazanlar diliyorum. İnşallah bayrama da sağlık içerisinde erişiriz diyerek hepinize saygılarımı sunuyorum.?
İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven´in dua ettiği iftar yemeğinde tek tek masaları gezerek davete katılanlarla ilgilenen Vali Kamçı, devlet olarak şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında oldukları mesajını verdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor