VALİ KAMÇI´DAN

VALİ KAMÇI´DAN

19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ MESAJI ?

Vali Süleyman Kamçı 19 Eylül Gaziler Günü vesilesi ile yayımladığı mesajında  ?  Bu vatan uğruna yüreğini ve cesaretini ortaya koymuş, gözünü budaktan sakınmamış kahramanlığın timsalidir gazilerimiz. Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür? değerlendirmesinde bulundu?

Vali Süleyman Kamçı 19 Eylül Gaziler Günü vesilesi ile yayımladığı mesajında ?Onca imkânsızlığa rağmen göstermiş oldukları cansiperane fedakârlık ve yüreklerinde taşıdıkları vatan sevgisi sayesinde göğüs germiş ve büyük kahramanlıklara imza atmışlardır. Bugün üzerinde başımız dik yaşadığımız vatanımızı, bizlere emanet eden ve bugün aramızda olan gazilerimiz, bizlere vatanımızın yüce bir emanetidir.? dedi ve ekledi ?Gazilerimiz varlıklarıyla bizlere çetin, zor ve karanlık günlerden; ferah, güzel ve aydınlık günlere gelişimizi hatırlatırlar. Verilen şanlı ve kahramanca mücadelenin gözümüzün önünde canlanmasını sağlayarak bizleri o günlere götürürler. Geçmişle gelecek arasında bağ kurarak, geçmişten ders çıkarıp geleceğe güvenle bakabilmenin temsilcileri olan Gazilerimiz, aynı zamanda geçmişimizle duyduğumuz onurun ve gururun ete kemiğe bürünmüş halidir.

Bu sebeple, gazilerimizin taşıdıkları onura yakışır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri imkân ve şartlara kavuşturulmaları konusunda gereken duyarlılık gösterilmeye devam edilecektir.

TBMM tarafından 19 Eylül 1921 tarihinde Atatürk´e Gazilik unvanının verildiği bu anlamlı gün (Gaziler Günü) dolayısıyla başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet ve şükran duygularımızla değerli aileleri ile birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir ömür diliyorum.?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ