VALİ KAMÇI´NIN EŞİ´NDEN

VALİ KAMÇI´NIN EŞİ´NDEN

ŞEHİT AİLESİ´NE ZİYARET?

Vali Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı önce geçtiğimiz günlerde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Selim Şener´in ailesini ardından da Melikgazi ilçesinde ikamet eden ihtiyaç sahiplerini ziyaret etti?
Vali Süleyman Kamçı´nın eşi Ayşe Kamçı, taziye ziyaretinde şehit Selim Şener için dua ederek ailesine sabır diledi. Bayan Kamçı, şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını, şehidin ailesinin şehidin emaneti olduğunu dile getirerek,? Sizler bize şehitlerimizin emanetisiniz, bizde bu emanete en iyi şekilde bakmakla yükümlüyüz. Asla kendinizi yalnız hissetmeyin. Sizler bizim ailemizdensiniz ve sizin taleplerinizi her zaman yerine getirmeye hazırız´ değerlendirmesinde bulundu?
Şehit Selim Şener, Hakkari Çukurca Güven Dağı bölgesinde icra edilen operasyon sırasında BTÖ mensupları tarafından yapılan havan saldırısında şehit olmuştu.
Bayan Kamçı şehit ailesi ziyaretinin ardından Melikgazi Bölgesinde ikamet eden ihtiyaç sahibi üç ailenin evine misafir oldu ve onlara gıda ve giyim yardımında bulundu.
Bayan Kamçı, devlet olarak ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ?Muhtaç kimselere maddi ve manevi açıdan destek olmak, onların hem eğitim hem de yaşam standartlarını yükseltme konusunda ellerinden geleni yapma gayreti içindeyiz." şeklinde konuştu.
Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yetkilileriyle birlikte ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret eden Bayan Kamçı, her fırsatta ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek onların sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaya devam edeceklerini vurguladı?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ