VALİ ORHAN DÜZGÜN

VALİ ORHAN DÜZGÜN

VATANDAŞIN BAYRAMINI KUTLADI

Vali Orhan Düzgün yazılı bir mesaj yayımlayarak ilimiz sakinlerinin bayramını kutladı. Vali Düzgün ?Ramazan Bayramının tüm Müslüman âleminde huzur ve sükûn içerisinde kutlanmasını diliyor, siz hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum? ifadesini kullandı?
Vali Orhan Düzgün yazılı bir mesaj yayımlayarak Kayserililerin ramazan bayramını kutladı? Vali Düzgün mesajında şunları kaydetti? ?Bir ibadet ayı olmasının yanında İftarı, sahuru ve teravihi ile bir yaşam kültürü olan, birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının en yoğun şekilde hissedildiği Ramazan ayını geride bırakmanın hüznünü yaşarken, Ramazan Bayramına ulaşacak olmanın da mutluluğunu yaşamaktayız.
Ruhların güzelleştiği, varlık sahibi olanların yokluk içinde olanları daha iyi anladığı, kardeşliklerin ve insanlar arası ilişkilerin geliştiği, ?Hoş geldin Ya Şehri Ramazan? diye karşıladığımız bu manevi ayı, gelecek yıl tekrar ulaşmak temennisiyle uğurlarken bu uğurlama yerini Mübarek Ramazan Bayramı´nın gelmesi ile birlikte yeni bir sevince, umuda ve birlikteliğe bırakmaktadır.
Bayramlar sevginin, hoşgörünün, kardeşliğin ve sahip olduğumuz değerlerin yaşatıldığı günlerdir. Bayramlarda insanlar karşılıklı ziyaretler ile birlik ve beraberliklerini pekiştirirken, bayramın huzur ve sevincini hep beraber yaşamaktadırlar.
Günümüzde özellikle yaşadığımız coğrafyada birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı bu zamanda, bayramlarımız taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak kutlamalı, insanı ve manevi değerlerimizi daha iyi hatırlamalı, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı unutmamalı, onlarla bayramın manevi huzur ve bereketini birlikte yaşamalıyız.
Bu duygu ve düşüncelerle, İslam coğrafyasında akan gözyaşlarının ve kanların dinmesi duası ile Ramazan Bayramının tüm Müslüman âleminde huzur ve sükûn içerisinde kutlanmasını diliyor, siz hemşerilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum?



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi