VALİ ORHAN DÜZGÜN:

VALİ ORHAN DÜZGÜN:

?YOLLARIN KRALI DEĞİL, KURALI VARDIR?

   9 günlük bayram tatilinin sona erip, dönüş yolculuklarının start verdiği bu dakikalarda haber ekibimiz aracılığı ile trafik kurallarına azami derecede riayet etmeleri konusunda vatandaşları uyaran Vali Orhan Düzgün trafik terörünün de Pkk terörü kadar can yaktığını hatırlatıp ?Yolların kralı değil kuralı vardır. Trafik kurallarına uymayanlara karşı asla hoşgörülü olmayalım. Canlar yansın, ocaklar sönsün istemiyorsak trafik kurallarına uyalım? çağrısında bulundu?
9 günlük bayram tatili 27 Eylül Pazar günü sona eriyor? Bu tatili fırsat bilip bayramı yakınları ile geçirmek üzere memleketlerine giden yada tatili tatil beldelerinde dinlenerek geçiren vatandaşların dönüş yolculuğu başladı? Dönüş yolculuklarının kara haberlerle nihayetlenmemesi adına vatandaşları uyaran Kayseri Valisi Orhan Düzgün trafik kurallarına azami riayet gösterilmesi konusunda vatandaşları uyararak ? Trafik terörü de en az PKK terörü kadar can yakmaktadır. Anaları gözü yaşlı, eşleri dul, çocukları yetim bırakmak istemiyorsak trafik kurallarına azami ölçüde riayet edelim. Yolların kıralı değil, yolların kuralı vardır. Çok bilmiş tavırlarla kuralları hiçe sayarak kazalara sebebiyet vermeyelim? ifadesini kullanarak vatandaşlara kurallara uyun tavsiyesinde bulundu?
Vali Düzgün sözlerinin sonunda trafik kurallarına uymayanlara karşı hoş görülü olunmaması gerektiğinin de altını çizerek ?Kimse kurallardan daha üstte değildir. Herkes kurallara uymak zorundadır? hatırlatmasında bulundu?.
HABER : C.USTEN



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti