VALİ SÜLEYMAN KAMÇI,

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI,

ROTTERDAM EMNİYET TEŞKİLATINI KABUL ETTİ

Vali Süleyman Kamçı, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ile Hollanda Rotterdam Emniyet Müdürlüğü arasında yürütülen ?Uluslararası Meslek Kardeşliği? projesi kapsamında Kayseri´de bulunan Rotterdam Emniyet Müdür Yardımcısı Lianne Wierts ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.


Vali Kamçı, makamındaki kabulde, Kayseri ile Rotterdam arasında 9 yıldır sürdürülen ?Uluslararası Meslek Kardeşliği? projesi ile iki şehir arasında emniyet birimleri arasında karşılıklı ziyaretlerin gerçekleştirildiğini belirterek, şehrin ve halkın huzuru için çalışan bu birimlerin bilgi ve tecrübelerini paylaşmasının önemine vurgu yaptı.

Bugüne kadar gerçekleşen çalışmaların her iki şehir açısından da olumlu sonuçlar verdiğini belirten Vali Kamçı, birçok konuda bilgi ve tecrübe paylaşımı şeklinde gerçekleşen ziyaretlerde her iki ülke vatandaşlarına da olumlu olarak yansıyacağını inandığını söyledi.

Rotterdam Emniyet Müdür Yardımcısı Lianne Wierts ise Kayseri´de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek, kendilerini kabul eden Sayın Valimize teşekkür etti.

Özellikle Türkiye´de yaşanan son olaylardan sonra bu ziyareti önemsediklerini ifade eden Lianne Wierts, Türkiye´nin duyduğu acıların aynısı kendilerinin de duyduğunu belirtti.

Ziyarette, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Sefa Sarıkaya, Proje irtibat görevlisi Şube Müdürü Edwin Brandsma ve Rotterdam Polis Departmanında görevli Osman Koçak da hazır bulundular.



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ