VALİ SÜLEYMAN KAMÇI

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI

YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, 17 Aralık´ta Kayseri´de meydana gelen bombalı terör saldırısında yaralanan askerleri ziyaret etti ve yakınları ile görüştü.
Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, sabah saatlerinde Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde yatan yaralı askerleri ziyaret ederek hastane yetkililerinden bilgi aldı. Vali Kamçı, Yaralı askerleri ziyaretinden sonra yakınları ile de görüştü.
Hain saldırıda yaralanan askerlerimiz ve aileleriyle sohbet eden Vali Kamçı, ?Allah sizleri ailelerinize ve bizlere bağışladı. Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız için dua ediyoruz. ?dedi.

Vali Kamçı, Kayseri Valiliği olarak şehit ailelerine ve yaralı askerlerin yakınlarına bir otel tahsis ettiklerini ifade ederek, ?Ancak vatandaşlarımızdan ve diğer otellerden şehit yakınlarımız ve yaralı askerlerimizin yakınları yemek, barınma gibi hususlarda hizmetlerindeyiz diye müracaatlar oldu, asker yakınlarımızın her türlü ihtiyaçları vatandaşlarımız ve kurumlarımız tarafından giderildi.? dedi.

Terörle Mücadele konusunda kararlık mesajlarını yineleyen Vali Kamçı, ?Devletimiz bu terör belasını yenecek güçtedir. Acımız büyük. Ama bu aziz milletimizin huzur ve güveni için çalışmalarımız tüm gücüyle sürecek? şeklinde konuştu.
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi´nde 17 Aralık´ta Erciyes Üniversitesi yerleşkesi yakınında meydana gelen bombalı terör saldırısında yaralanan 7 asker tedavi görüyor. Askerlerden 2´sinin yoğun bakımda 5´inin ise serviste tedavi gördüğü öğrenildi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da