VALİ SÜLEYMAN KAMÇI,

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI,

Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları çerçevesinde Develi ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi.

Develi İlçesi ziyareti kapsamında Vali Kamçı, ilk olarak Develi Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, İlçe Jandarma Komutanı, ilçe Emniyet Amiri ile daire amirleri ve personel tarafından karşılanan Vali Kamçı, kaymakamlıkta ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik durumunun yanı sıra eğitim, sağlık, ulaşım, tarım, hayvancılık, altyapı ve üst yapı durumları hakkında Kaymakam Murat Duru´dan detaylı bilgi aldı.
Ziyareti kapsamında Develi Belediyesini de ziyaret eden Vali Kamçı, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar´dan Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye ziyaretinden sonra Vali Kamçı, Develi Belediyesinin yaptırdığı kitap ve oyuncak kumbarasına kitap ve oyuncak attı.
Daha sonra Develi ilçesindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Vali Kamçı, "Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları" çerçevesinde gerçekleştirilen bu buluşmaların mahalle muhtarlarıyla bir araya gelmek, muhtarların dile getirdikleri istek, talep ve sorunlarını dinleyerek süratle çözüm üretmek amacını taşıdığını ifade etti.
Muhtarların talep ve sorunlarına hızla çözüm üretmek amacıyla Develi´de düzenlenen toplantıya, Vali Kamçı, Kaymakam Murat Duru, Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, daire amirleri ile muhtarlar katıldı.
Muhtarların sorunlarını tek tek dinleyen Vali Kamçı, sorunları not alarak çözüm noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Toplantı, muhtarların mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. Toplantının sonunda Vali Kamçı muhtarlarla günün anısına toplu fotoğraf çektirdi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor