VALİ SÜLEYMAN KAMÇI,

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI,

OKUL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR ...

Vali Süleyman Kamçı, Güvenli Okul Projesi kapsamında Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulunu ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

Ziyaretleri kapsamında ilk olarak Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret eden Vali Kamçı´yı Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yirik, , İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sezai Çamdalı, okul idarecileri ve öğrenciler karşıladı.

İlk olarak okul etrafında incelemelerde bulunan Vali Kamçı, öğrencilerin güvenliğinin her şeyden önemli olduğunun altını çizdi.

Okulun kamera sistemini de kontrol eden Vali Kamçı, okul servislerindeki kamera sisteminin de okul müdürlüğü tarafından denetlenmesi ve her gün nöbetçi öğretmenlerin servisleri kontrol etmesi ile okul yakınındaki parkta bir kişi görevlendirilerek, öğrencilerin güvenliğini takip etmesi talimatını verdi.
Vali Kamçı, ziyaretinde Uygulama Otelinde de incelemelerde bulundu. Burada yapılan çalışmalar hakkında okul idaresinden bilgi alan Vali Kamçı ve daha sonra okuldan ayrıldı.

Erciyes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyaretinden sonra Avukat Ahmet Ulucan Ortaokulunu da ziyaret eden Vali Kamçı, idarecilerden okul hakkında bilgi aldı.

Avukat Ahmet Ulucan Ortaokuluna gelişinde Vali Kamçı´yı, Kocasinan Kaymakamı Mustafa Kılıç, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Sezai Çamdalı, okul idarecileri ve öğrenciler karşıladı.

Bu ziyaretinde de okul etrafını gezen Vali Kamçı, okulların etrafında bulunan parklarda öğrencilerin güvenliğinin alınması konusuna değinerek gerekli tedbirlerin alınması talimatını verdi.

Kamera sistemi ve okul servisleri konusunda gerekli tedbirlerin alınması talimatlarını veren Vali Kamçı, ?Kamera sisteminin çalışması konusunda hassas davranmalıyız. Öğrencilerimizin güvenliği her şeyden önemli. Bunun için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.? dedi.

Vali Kamçı, son olarak, okul yönetimi ile okul aile birliğinin beraber aldıkları kararların uygulanması yönünde talimat vererek, çocukların geleceği ve güvenliği konusunda birlikte yapılan çalışmaların önemine değindi.
Vali Kamçı, incelemelerin ardından Beden Eğitimi dersinde olan öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı