VALİ SÜLEYMAN KAMÇI GÖREVİ DEVRALDI

VALİ SÜLEYMAN KAMÇI GÖREVİ DEVRALDI

ORHAN DÜZGÜN GÖZ YAŞLARI İLE UĞURLANDI?

Orhan Düzgün göz yaşları ile uğurlandı?. Yaklaşık üç yıldır Kayseri Valiliği görevini yürüten ve 30.05.2016 tarihli ve 2016/8864 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile merkeze alınan Vali Orhan Düzgün Malatya´dan ilimize atanan Kayseri´nin yeni Valisi Süleyman Kamçı´ya görevi devrederek ilimizden ayrıldı? Duygusal anların yaşandığı devir teslim töreni sonrası göz yaşları ile İstanbul´a uğurlanan Orhan Düzgün ?Kayseri´de geçen üç yılımı asla unutmayacağım? ifadesini kullandı?.
Yüzünden tebessüm eksik olmayan Kayseri Valisi Orhan Düzgün, sevgi ve dualarla yeni görev yeri olan İstanbul´a hareket etmeden önce, Valilik binasında gerçekleştirilen devir teslim töreninde koltuğunu Kayseri´nin yeni Valisi Süleyman Kamçı´ya devretti.
Mayıs 2013 yılında Ordu Valiliği sırasında Kayseri´ye atanan Orhan Düzgün, 3 yılda Kayserililerin sevgisini kazanmış, herkes tarafından sayılan bir ağabey olmuştu. İlde her makam ile uyum içerisinde çalışan sevgi değer valimiz Sayın Orhan Düzgün, kamuoyun valiler kararnamesi olarak bilinen 1 Haziran 2016 tarihinde resmi gazetede 29729 sayılı yayımı ile yürürlüğe giren kararda Merkez Valisi olarak tayin edildi. 10 Haziran Cuma günü görevini devir teslim töreniyle yerini Süleyman Kamçı´ya devretti.Orhan Düzgün başta olmak üzere, belediye başkanları ve il müdürleri Kayseri´nin yeni Valisini kapıda karşıladı. Yeni Vali Süleyman Kamçı karşılamanın ardından ilk işi Kayserili vatandaşların yanına gitmek oldu. Vali Düzgün törende yaptığı konuşmada, ?Süleyman Bey ile yurt dışında grup başkanımızdı. Kendisi ile çalışma fırsatım olmuştu. O zaman ben stajyer kaymakamdım Yeni hizmet yerinde başarılar diliyorum.? Diye konuştu.Kayseri´nin yeni Valisi Süleyman Kamçı ise, ?Orhan Düzgün´e Kayseri´de yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ederiz ben ilk defa Kayseri´de vali oldum daha doğrusu vali olduğumun haberini Kayseri´de aldım, müfettişliğim sırasında Kayseri´ye gelmiştim gece saat 24:00´te Bingöl Valisi olduğumun haberini aldım.? Diye konuştu.
Devir teslim töreninin ardından eski Vali Orhan Düzgün´ü çalışma arkadaşları uğurladı. Vedalaşmanın ardından Orhan Düzgün valilik binasından ayrıldı.
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor