VALİ YARDIMCISI AVCI :

VALİ YARDIMCISI AVCI :

?TALEPLER DEĞERLENDİRİLİP ÇÖZÜME KAVUŞTURULACAK? ...

İç İşleri Bakanlığı´nın talimatları doğrultusunda tertiplenen ?Halk Toplantıları´nin üçüncüsünde Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı ilimiz sakinlerinin talep, dilek ve şikayetlerini dinledi? Toplantı öncesi kısa bir değerlendirme yapan Vali Yrd. Avcı ?Sözlü ya da yazılı olarak tarafımıza iletilen talepler değerlendirilecek ve çözüme kavuşturulacak? ifadesini kullandı?
Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Tiyatro Salonunda düzenlenen Halk Toplantısına Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, ilçe kaymakamları, ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Toplantı öncesinde bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı; önceden belirlediğimiz günlerde Valilikçe ?Halk Günü´ adı altında toplantılar yapmaya devam ettiklerini belirterek, bu toplantıların amacının vatandaşın istek ve taleplerinin birinci elden dinlenilmesi, sorunların çözüme ulaştırılması, varsa eksikliklerin giderilmesi ve taleplerin yerine getirilmesi olduğunu ifade etti.
Konuşmasının sonunda, söz konusu toplantıların ilçe bazında kaymakamların başkanlığında da ayrıca devam edeceğinin altını çizen Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, ?Bu toplantılarda vatandaşlarımızın istek ve taleplerini almak üzere daire müdürleri de hazır bulunacak, sözlü ya da yazılı olarak tarafımıza iletilen talepler değerlendirilecek ve çözüme kavuşturulacak.? şeklinde konuştu.
Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, konuşmasını tamamlamasının ardından vatandaşlara tek tek söz vererek, onların sorun ve taleplerini dinledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da