VALİ YARDIMCISI DR. MUSTAFA ARI

VALİ YARDIMCISI DR. MUSTAFA ARI

GÖREVİNE BAŞLADI

Vali Orhan Düzgün, Kayseri Vali Yardımcılığı görevine başlayan Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı´yı makamında kabul etti.

Vali Düzgün, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete´de yayınlanan İçişleri Bakanlığı´nın 2015/398 sayılı Kaymakam ve Vali Yardımcıları Kararnamesi ile İzmir Çiğli Kaymakamlığı görevinden Kayseri Vali Yardımcılığı´na atanan Dr. Mustafa Arı´ya yeni görevinde başarılar diledi.

Vali Yardımcısı Dr. Mustafa Arı´nın özgeçmişi ise şöyle  1967 yılında Sivas´ta doğdu. 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi´nden mezun olan Kaymakam Arı, 1989 yılında kamu hukuk alanında yüksek lisansa ve Ankara Barosunda Avukatlık stajına başladı.

1990 yılında avukatlık stajını tamamlayan ve Çanakkale´ye kaymakam adayı olarak atanan Vali Yardımcısı Arı sırasıyla İzmir- Seferihisar, Afyon-Başmakçı, Antalya-Kale (Demre), Antalya-Gazipaşa Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

1992 yılında İngilizce öğrenmek amacıyla İngiltere´de bulunan Vali Yardımcısı Arı, 1993 yılında Konya-Ahırlı ve Burdur-Tefenni Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulundu.

Vali Yardımcısı Arı, 1994 yılında kaymakamlık kursunu  tamamlayarak asaleten Sakarya-Karapürçek ilçesine Kaymakam olarak atandı ve sırasıyla Malatya-Kale Kaymakamı, Ağrı Vali Yardımcısı, Nevşehir Vali Yardımcısı, 2003-2008 Hukuk Müşavirliği (Bilgi İşlem Daire Başkanlığında e-İçişleri ve İl Özel İdareleri Muhasebe sistemi proje yöneticiliği) görevlerinde bulundu. 2009 yılında "e-Dönüşüm, e-Devlet" konusunda Doktorasını tamamlayarak (Ph D) Doktor ünvanı aldı.

 

Manisa-Gölmarmara Kaymakamlığı ve sonrasında İzmir Çiğli Kaymakamı olarak görev yapan Vali Yardımcısı Arı, 28 Temmuz 2015 tarihli Resmi Gazete´de yayınlanan 2015/398 sayılı İçişleri Bakanlığı´na ait atama kararı ile Kayseri Vali Yardımcılığı görevine atanmıştır.



İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri