VALİ DÜZGÜN BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

VALİ DÜZGÜN BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, basında sansürün kaldırılışının 105. yıldönümü ve 24 Temmuz Basın Bayramı’nın akşamında Kayseri’de görev yapan basın mensupları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Polisevi’nde gerçekleşen iftar programına Vali Orhan Düzgün, Vali Yardımcısı Haluk Tunçsu, Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, Basın Yayın ve Enformasyon İl Müdürü Mehmet Uğurlu, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Fuat Öndin ve Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya’nın yanı sıra gazete, televizyon, haber ajansları ile radyoların temsilcileri ve çalışanları katıldı.

Vali Düzgün, iftar programının ardından yaptığı konuşmada, Kayseri’de görev yapan basın mensupları ile tanışma amacıyla daha önce bir araya gelmek istediğini ancak, ilk haftalarda buna fırsatı olmadığını söyledi.

 24 Temmuz’un basında sansürün kaldırılışının 105. Yıldönümü ve Basın Bayramı olduğunu kaydeden bu nedenle de bir araya gelme isteğinin bu tarihte olmasının daha anlamlı olacağını düşündüğünü dile getiren Vali Düzgün, yazılı ve görsel medya ile birlikte gelişen iletişim teknolojisine paralel olarak sosyal medyanın da önemli hale gelmeye başladığını söyledi.

 Yaz kış demeden yağmurda, çamurda, soğukta, sıcakta her şart ve koşulda basın mensuplarının fedakarca görev yaptığına değinen Vali Düzgün, “Vatandaşı bilgilendirme adına, vatandaşın isteklerini, sorunlarını varsa aksayan yönleri bizlere ve kamuoyuna duyurma adına son derece önemli bir görevi ifa ediyorsunuz.” dedi.

 Yerelde görev yapan basın mensupları ile ortak paydalarının ‘Kayseri’ olduğunu, bu amaç uğruna birlikte yol almaya devam edeceklerini belirten Vali Düzgün, basın mensupları ile el birliğiyle Kayseri’nin gelişmişlik ve müreffehliğine katkı sağlamaya devam edeceklerini dile getirdi.

 Vali Düzgün, son dönemde yerel gazeteler nezdinde yaşanan gelişmeleri yakından takip ettiğini sözlerine ekledi.

 Konuşmasının ardından basın mensupları ile tokalaşarak katılımları için teşekkür eden Vali Düzgün, programın devamında gazetecilerle sohbet edip bire bir tanışma imkânı oluşturdu.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"