VALİ GÜNAYDIN DENETİM YAPTI

VALİ GÜNAYDIN DENETİM YAPTI

GÜNAYDIN: “EŞ, DOST, AKRABA ZİYARETLERİNİ ERTELEMELİYİZ”

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın Cumhuriyet Meydanın da denetleme yapan polis memurlarını ziyaret ederek onlara moral verdi. Vali Günaydın denetimler esnasında uyarılarda bulunarak eş, dost, akraba ziyaretlerini ertelemeliyiz dedi.

Vali Şehmus Günaydın Cuma günü akşam saat 21:00 da başlayan sokağa çıkma yasağı nedeni ile  Cumhuriyet Meydanın da polis kontrol noktasında  denetleme yaptı  ve vatandaşlara maske mesafe konusunda uyarılarda bulunarak  izin belgelerini kontrol etti.

Vali Şehmus Günaydın  polislerimize moral olsun diye  ziyaret edelim onlara bir moral verelim istiyoruz. Gerçekten arkadaşlarımız sağlık çalışanlarımız emniyet jandarma teşkilatlarımız bu süreçte çok zor görevleri ifa ediyorlar. Biz hep ifade ediyoruz bizim arkadaşlarımızın moralini yüksek tutmamız lazım sağlık çalışanlarımız olmak üzere. Kurallara uyarak, dışarı çıkmayarak, polis teşkilatımıza, sağlık çalışanlarımıza destek verebiliriz katkı verebiliriz çünkü bu süreçte eğer bizler kurallara uyarak  çalışanlarımızın yükünü hafiflete bilirsek pandemi ile mücadelede o kadar başarılı oluruz diyerek şöyle konuştu: çünkü burada vaka sayısının artmaması için bizim mutlaka getirilen kısıtlamalara  ve uygulamalara tedbirlere uymamız gerekiyor. burada görev yapan arkadaşlarımızı sürekli ziyaret ediyoruz kendilerine moral veriyoruz onlara yardımcı olmak için vatandaşlarımızı zaman zaman ikaz ediyoruz onlara hatırlatmalarda bulunuyoruz vatandaşlarımıza şunu ifade etmek isterim ki bizler eğer getirilen kısıtlamalara uygun davranır isek tedbirlere uygun hareket eder isek en başta sağlık çalışanlarımız olmak  üzere onlarında yükünü hafifletmiş oluruz. Hep beraber birbirimize destek verir isek bu süreci daha çok rahatlık ile aşarız ben Kayserili vatandaşlarımıza özellikle maske konusunda teşekkür ediyorum.  Maske takma konusunda Türkiye ye örnek olmuş bir şehir dedi.

Günaydın gerekmedikçe evden çıkmayın dememize rağmen ev ziyaretlerine gidiyoruz özellikle son zamanlarda vaka artışlarının en önemlilerinden birisi apartmanlarda sitelerde yapılan ziyaretler yapılan etkinlikler oturmalar ve eş dost ziyaretleri biz bu süreçte elde ettiğimiz kazanımları korumak istiyorsak mutlaka eş,dost,akraba ziyaretlerini ertelemeliyiz diyerek şöyle konuştu..



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”