VALİ GÜNAYDIN, OKULLARI ZİYARET ETTİ, ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİ

VALİ GÜNAYDIN, OKULLARI ZİYARET ETTİ, ÖĞRENCİLER İLE SOHBET ETTİ

"PANDEMİ SÜRECİNİN SIKINTISIZ ATLATILABİLMESİ İÇİN OKULLARIMIZDA HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIYORUZ"

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, yüz yüze eğitime başlayan okulları ziyaret ederek, yöneticilerden bilgi aldı. Vali Günaydın, "Pandemi sürecinin sıkıntısız atlatılabilmesi için okullarımızda her türlü tedbiri alıyoruz" dedi.

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci ile birlikte Mehmet İlgü İlkokulu'nu ziyaret ederek, korona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlemleri yerinde inceledi. Minik öğrencilerle de sohbet eden Günaydın, maske, mesafe temizlik kuralını öğrencilere hatırlattı.

İncelemenin ardından İhlas Haber Ajansı'na açıklamalarda bulunan Günaydın, "2020-2021 eğitim öğretim yılı öğretmenlerimize, öğrencilerimize, velilerimize ve bütün eğitim camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Eğitim yılımızda bu sene farklı bir durum var. Biliyorsunuz ki pandemi sürecini yaşıyoruz. Pandemi sürecinin sıkıntısız atlatılabilmesi için okullarımızda her türlü tedbiri alıyoruz. Burada okul yöneticilerimizin yapması gereken hususlar var. Velilerimizin yerine getirmesi gereken hususlar var. Milli eğitim müdürlüklerimizin yapması gerekenler var. Bunların hepsini tek tek kontrol ediyoruz. Çocuklarımızın, öğretmenlerimizin ve velilerimizin sağlığı çok önemlidir. Sağlıklarımızı koruma adına alınan tedbirlere de herkesin riayet etmesini bekliyoruz. Bu konuda da denetimlerimiz ve kontrollerimiz aralıksız devam edecek. Velilerimizin isteğine bağlı olarak birinci sınıflarda ve ana sınıflarda eğitim öğretimi başlattık. Çocuğunu göndermek isteyen velilerimizin de talepleri karşısında biz çocuklarımıza online eğitim veriyoruz. Çocuklarımızın eğitimini aksatmamak için her türlü tedbiri aldık. Bunun dışında da gelişmeleri takip ediyoruz. Ortaya çıkan aksaklıkların ve eksikliklerin süratle giderilmesi için de arkadaşlarımız çalışmalarını devam ettiriyorlar" ifadelerini kullandı.

Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini kaydeden Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, "Burada bir şey hatırlatmakta fayda var. Bu süreçte herkesin üzerine düşeni yapması lazım. Servisçilerimizin, okulda bulunan yöneticilerimizin, velilerimizin ve hepimizin çocuklarımızın sağlığı için yapacakları var, yapması gerekenler var. Bizler görevlerimizi iyi yaptığımız takdirde çocuklarımızın eğitim ve öğretiminde bir aksaklık olmayacağını düşünüyorum" dedi.


Haber Kaynak : İHA

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"