VALİ MEVLÜT BİLİCİ HELALLİK İSTEDİ VE GİTTİ

VALİ MEVLÜT BİLİCİ HELALLİK İSTEDİ VE GİTTİ

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, valiler kararnamesi ile Merkez valiliğine atanmasının ardından bir çok kurum ve kuruluşa veda ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin sonunda ise bir basın toplantısı düzenleyerek Kayseri halkına veda eden Vali Bilici, herkesten helallik istedi.

               

                Vali Mevlüt Bilici, Kayseri’de ki son gününde basın toplantısı düzenledi. Kayseri Valiliğine atanmasının kendisi için onur ve gurur vesilesi olduğunu belirten Bilici, “Kayseri benim Vali olarak ilk atandığım şehir olduğu için görevime değişik duygularla başladım. Ayrılırken de tabi değişik duygularla ayrılıyorum. Yaklaşık beş yıldır görev yaptığım bu şehir benim ikinci memleketim gibi oldu. Kayseri’nin çalışkan insanları, cana yakın dostlukları ile gönlümde yer etti. Bu güzel insanlara layıkıyla hizmet edebilmenin onurunu mutluluğunu yaşadım. Kayseri’de yaptığım ziyaretlerde her kesimin desteğini gördüm ve çok mutlu oldum. İnsanlarımızın “Allah razı olsun, Allah milletimize devletimize zeval vermesin” sözlerini duydukça da çalışma azmimin katlanarak arttığını hissettim. Karşılıklı sevgi, saygı, uyum ve dayanışma içinde görev yapmanın gayreti içinde olduğum ve memurundan en üst amirine kadar kamu görevlileri ile sivil toplum örgütlerinin temsilcilerinden büyük destek gördüm. Kayseri halkının manevi desteklerini her zaman yanımda hissettim.” dedi.

               

                Tarihte iz bırakan bir çok şahsiyetin ve ayrıca üstün ticari zekaları, girişimcilikleri ve hayırseverlilikleri ile Türkiye’ye örnek olan sanayici ve işadamlarının memleketinde görev yapmaktan her zaman gurur duyduğunu da dile getiren Vali Mevlüt Bilici, “Cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül’ün memleketinde görev yapmanın bir sonucu olarak bir çok yabancı devlet büyüğünü ilimizde ağırladık ve Kayserimizin adının dünyaya duyurulması noktasında önemli işler yaptık. Büyükelçiler, konsoloslar ve bir çok yabancı diplomat ile işadamlarından oluşan heyetleri misafir ettik. İlimiz sanayisi ve ticaretine önemli katkıları olacağını düşündüğüm bu ziyaretlerin sonuçlarını Kayseri zamanla alacaktır” şeklinde konuştu.

               

                Bilici, konuşmasının son bölümünde ise başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Kayseri Milletvekilleri olmak üzere tüm Kayseri protokolüne teşekkür etti. Kameralar vasıtasıyla tüm Kayseri halkıyla vedalaşan Vali Bilici, herkesten haklarını helal etmelerini  istedi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı