VALİLİK´TEN PROVOKATÖR UYARISI !

VALİLİK´TEN PROVOKATÖR UYARISI !

?ŞİDDETE YÖNLENDİREN PROVAKATÖRLERE İTİBAR ETMEYİN?

Kayseri Valiliği yazılı bir mesajla ilimiz sakinlerini provokatörler e karşı uyardı. Valilik tarafından yayınlanan yazılı mesajda ?Vatandaşlarımızın teröre karşı gösterdikleri tepkilerde sağduyulu davranmaları, şiddete başvurmamaları, topluluğu şiddet eylemlerine yönelten provokatörlere uymamaları, olumsuz ve saldırgan tavır, tutum ve davranışlarda bulunan şahısları en yakın Polis veya Jandarma Merkezlerine bildirmeleri çalışmalarımıza katkı sağlayacaktır? ifadesi kullanıldı?
Kayseri Valiliği yazılı bir mesaj yayınlayarak Cumartesi günü kentte gerçekleştirilen hain terör saldırısının ardından vatandaşları provokatörler konusunda uyardı.
Konuyla ilgili Valilikten yapılan açıklamada, 34 yaralının tedavisinin halen sürdüğü, menfur eylemle ilgili olarak gözaltına alınan 15 şüpheli şahısla ilgili adli tahkikatın devam ettiği bilgisi verildikten sonra ?Bu olayla bağlantılı olarak, sosyal medya üzerinden terör örgütüne yönelik propaganda yapan şahıslara yönelik de operasyonlar aralıksız devam etmektedir. Vatandaşlarımızın teröre karşı gösterdikleri tepkilerde sağduyulu davranmaları, şiddete başvurmamaları, topluluğu şiddet eylemlerine yönelten provokatörlere uymamaları, olumsuz ve saldırgan tavır, tutum ve davranışlarda bulunan şahısları en yakın Polis veya Jandarma Merkezlerine bildirmeleri, 155 polis ya da 156 jandarma ihbar hattını arayarak ihbarda bulunmaları, çalışmalarımıza katkı sağlayacaktır.Terör eylemlerinde önemli olan husus, eylemlerin büyüklüğü değil, yarattığı veya yaratacağı etkinin büyüklüğüdür. Kayserili hemşehrilerimizden beklediğimiz terör örgütünün oyunlarına gelmeden sağduyulu davranmalarıdır? denildi?


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da