VARELA, KAYSERİSPOR´A ?HAYIR´ DEDİ

VARELA, KAYSERİSPOR´A ?HAYIR´ DEDİ

Kayserispor´a Türkiye´de yaşanan terör olaylarını gerekçe göstererek teklifi kabul etmeyeceğini bildirdi.

Ara transfer döneminde Kayserispor´un Teknik Direktör Sergen Yalçın´ın isteği ile transfer teklifi yaptığı Porto´lu Varela´dan sarı-kırmızılı kulübe ret kararı geldi. Varela, Kayserispor´a Türkiye´de yaşanan terör olaylarını gerekçe göstererek teklifi kabul etmeyeceğini bildirdi.

Ara transfer döneminde Sergen Yalçın ile teknik konuda anlaşan ve transfer çalışmalarına kolları sıvayan Kayserispor´a yurt dışı transferi olan Silvestre Varela´dan hayır cevabı geldi.
Portekiz ekibinin formasını giyen Varela´nın kendisine yapılan teklifi Türkiye´de yaşanan terör olaylarını bahane ederek reddettiği öğrenildi. Bu gelişme sonrası futbolcuyla ilgilenmekten vazgeçen sarı-kırmızılılar ve teknik direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş ve diğer Süper Lig takımlarından futbolcu arayışlarına devam ederken yurt dışındaki başka oyunculara teklif götürme kararı aldılar.
Varela için yüksek bir teklif veren Kayserispor, gözden çıkardığı ve yanıt alamadığı oyuncunun yerine Türk oyuncu transferi için karar aldı. Türk oyuncular konusunda ise dikkatli bir transfer yönetimi uygulayacak olan Sergen Yalçın ise ?Görüştüğümüz Türk oyuncular ile yeniden görüşmeler yapacağız. İkinci devrenin ilk iki haftası içerisinde kadromuzu oturtmamız gerekmekte. En kısa sürede ağırlıklı olarak Türk oyuncuların transferlerini tamamlamak istiyoruz? dedi. (Murat TURP)



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı