VATAN PARTİSİ KAYSERİ ŞUBESİ

VATAN PARTİSİ KAYSERİ ŞUBESİ

TSK´YA DESTEK OLDU

 

Vatan Partisi Kayseri Şubesi, Cumhuriyet Meydan´ında toplanarak Türk Ordusu´na destek açıklaması yaptı. Grup adına açıklama yapan Vatan Partisi MKK üyesi Oktay Yıldırım, Türk Milletinin dört bir yanının düşman ile çevrildiğini, PKK´nın diğer adının PYD olduğunu ve bu örgütlerin Amerika´nın kara gücü olduğunu söyledi.
Vatan Partisi MKK üyesi Oktay Yıldırım, bir grup Vatan Partili ile Cumhuriyet Meydanın´da Türk Ordusunu destekleyen açıklamada bulundu. Basın açıklamasının kolluk kuvvetlerinin özel güvenlik önlemleri altında yapılması dikkatlerden kaçmadı. Grup adına konuşan Oktay Yıldırım, PKK ve PYD´nin aynı olduğunu, bu örgütlerin Amerika´nın kara gücü olduğunu ve Türk Ordusu PYD mevzilerini vurduğunda aslında ABD´yi vurduğunu söyledi. Yıldırım, şöyle konuştu;
?Türk Milleti dört bir yandan düşman ile çevrilmiştir. Ülkemizin kalbinde, Başkent´inde patlayan bombalar, dört yanımızda olan düşmanlarımızın içimize uzanan elleridir. Ortadoğu´yu kanlı bıçaklarla bölmeye çalışan ABD uşaklarıdır. PKK´nın diğer adı PYD´dir. PYD, PKK´dan farklı bir örgüt değildir. Kuran, yöneten ve o saflarda tetikçeken aynı kişilerdir. Bugün PYD sahlarını dolduranlar, Kandil´deki teröristler ile Amerika´nın kiralık askerleridir. Diyarbakır´daki hendekleri kazanlar da aynı kişilerdir. PKK ve PYD Amerika´nın kara gücüdür. Bunu bizzat ABD Başkanları ve tepedeki yöneticileri defalarca söylemiştir. Türk Ordusu, PYD mevzilerini vurarak aslında ABD Kara Gücünü vurmaktadır. Bu bir terör ile mücalede değil, Türk ? Amerikan savaşıdır. Ankara´da ve Diyarbakır´da yapılan saldırılar bir terör saldırısı değildir. Hiçbir terör örgütü, bir devletin istihbarat servisinin desteği olmadan böyle bir saldırıyı gerçekleştiremez. Bu eylem için destek veren gizli servisler de Amerikan ve İsrail gizli servisleridir. Bu saldırı Türk Ordusunun, Amerika-İsrail koridorunu engellemek için PYD mevzilerine vurmasına karşı, ABD ve İsrail tarafından Türk Devletine verilen bir cevaptır. Sadece terör demek gerçek düşmanı gizlemektir.?
HABER: M. EMRE KİPMAN



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da