VATANDAŞ YİNE SON GÜNE BIRAKTI

VATANDAŞ YİNE SON GÜNE BIRAKTI

GELİR TESTİ KUYRUĞUNDAN İNSAN MANZARLARI?

   Sosyal Güvencesi olmayan vatandaşlara yönelik olarak 1 Ocak 2012 tarihinde uygulanmaya konulan Zorunlu Genel Sağlık Sigortası´nın tescili yapıldığı halde bugüne kadar hiç gelir testi yaptırmayanlar için tanınan başvuru süresi 30 Eylül´de sona ererken , işini son güne bırakan vatandaşlar Kaymakamlıklar önünde uzun kuyruklar oluşturdular? Melikgazi İlçe Kaymakamlık binasının önünde kuyruk bekleyen ilimiz sakinleri ile yine suçlu olarak devleti gösterirken ilginç görüntüler ortaya çıktı?
Sosyal Güvencesi olmayan vatandaşlara yönelik olarak 1 Ocak 2012 tarihinde uygulanmaya konulan Zorunlu Genel Sağlık Sigortası´nın tescili yapıldığı halde bugüne kadar hiç gelir testi yaptırmayanlar için tanınan başvuru süresi bu yılın başında dolmuş ancak 6 ay daha uzatılmış, bu da yeterli olmadığı için 30 Eylül´e kadar bir daha uzatılmıştı. Lakin her işi son güne bırakmakta pek bir mahir olan yurdum insanı bütün uzatmalara rağmen yine işi son güne bırakınca Kaymakamlık binalarının önünde uzun kuyruklar oluştu?
Melikgazi Kaymakamlığı önünde yaşanan izdihamda vatandaşlarla, Kaymakamlık çalışanları arasında tartışma yaşandı. Vatandaşların işlerini son güne bırakması, Kaymakamlık çalışanlarını zor duruma soktu. Bir türlü sıraya girelemesi ve Kaymakamlıktaki numaratörün çalışmaması, işleri çığrından çıkardı.
İşini son güne bırakan fakat İşlemlerini yaptırmak için sabah saat 5´te gelip kendi aralarında liste yapan vatandaşlar ile sonradan gelen kişiler arasında sıra anlaşmazlığı yaşandı.
Bütün süre uzatmalarına karşın yinede işini son güne bırakan vatandaş işin sorumlusu olarak devleti görüp isyan edip çuvaldı hep devletin yumuşak karnına batırma çabasına girerken iğneyi kendine batırıp özeleştiri yapmayı akıl etmedi?
HABER: M. EMRE KİPMAN



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor