VATANDAŞ´IN CANINA YETTİ

VATANDAŞ´IN CANINA YETTİ

EVLİLİK PROGRAMLARI KALDIRILSIN İSTİYORLAR?.

Uzun yılardır ekranları parselleyen ve uzmanların aile yapısını kökünden dinamitliyor diyerek vatandaşları uyardığı evlilik programlarında yaşananlar vatandaşı çileden çıkarttı? Toplumumuzu dejenere eden bu programları protesto etmek için Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelen bir grup vatandaş bu yayınların bir an evvel yayından kaldırılmasını istediler?
Çok halisane niyetlerle yayaına başlanan ancak geldiği noktada herkese illallah dedirten evlilik programları vatandaşı canından bezdirdi? Toplumsal değerlerimizi raiting savaşlarına kurban eden bu programlarda yaşanan entrikalardan bıkan ilimizi sakinleri Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya gelerek bu yayınların bir an evvel yayından kaldırılmasını istediler?
Uzmanların topluma kötü örnek oluşturduğu konusunda hem fikir olduğu, içerisinde Türk aile yapısına aykırı sayısız kepazeliklerin yaşandığı programlarla ilgili olarak protestocu grup adına haber ekibimiz aracılığı ile şikayetleri dillendiren Eser Atmaca isimli vatandaş söz konusu bu evlilik programlarıyla ilgili halkın çok büyük şikayetlerinin olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti.. ? Bizde bu programların yayından kaldırılması için kampanya başlattık. Bu evlilik programlarıyla ilgili halkın çok büyük şikayetleri var. Bunları ben buradan başlatmak istiyorum. Şimdi Kayseri genelinde ve bu sosyal medyada Eser Atmaca olarak videomu paylaştım ve bütün halktan desteği bekliyorum. Bilindiği üzere sayın Başbakanımız milletimiz bununla ilgili rahatsızlığını defalarca bildirdi ama herhangi bir kamu kuruluşu olmak üzere tepkisini tam olarak gösteremedi. Ben burada bir vatandaş olarak tüm halkı evlilik programlarına karşı birlik ve beraberliğe davet ediyorum. Halkımızın huzurunu kaçıran, ahlakını bozan bu programların bir an önce kapatılması gerekiyor. Biz ülke olarak şehitlerimize gözyaşı dökerken , bunlar tv karşısında göbek atıyorlar. Türk milletinin acılarını paylaşmıyorlar,Türk Milleti bundan sonra el ele vererek 15 temmuzda neler yaptığını herkese gösterdi. Demek ki bizler el ele verirsek bütün ahlaksızlıkları ortadan kaldırabiliriz. Ben tüm Türkiye´yi bu mücadele ye davet ediyorum ?
HABER: REYHAN ÖZTEMİR



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor