VEKİL NERGİS´DEN

VEKİL NERGİS´DEN

DİŞ HASTANESİ´NE TAM NOT ?

DİŞ HASTANESİ´NE TAM NOT?

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi´nde, incelemelerde bulundu. Başhekim Tamer Şenel ve beraberindeki heyet ile hastanedeki bütün klinikleri  dolaşarak  bilgi alan Vekil Nergis  hastaneye tam not verdi.

Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis´i Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi  ziyaretinde   Başhekim Tamer Şenel, Başhekim Yardımcıları Figen Solak, Mustafa Urfalı, İdari ve Mali İşler Müdürü Namık Kemal Çakıcı ile Abdurrahman Kubilay karşılayıp ağırladılar?

Başhekim Tamer Şenel ve beraberindeki heyet ile hastanedeki bütün klinikleri tek tek dolaşan ve bilgi  alan Milletvekili Vekil Nergis  hastaneden  hizmet alan vatandaşlarla sohbet etti.

İlimizin tek kadın milletvekili Nergis, burada yaptığı açıklamada, diş hastanesinde hizmet memnuniyetiyle ilgili vatandaşların memnun  olmasından hoşnut olduklarını dile getirerek, ?Diş sağlığı insanın bütün vücudunu kalbinden başlayarak etkilediğini biliyorum. Onun için diş sağlığının başlangıçtan yani kontrol noktasından başlayarak tedavinin her aşamasında da devletin bu hizmeti vermesi çok anlamlı. Bu kadar gelişmiş bir hastanenin de Kayseri´de işletiliyor olması hizmet sunması güzel bir şey. Nitekim diş hastanesinde yeni birimlerinin açılmış olmasını görsel ve yazılı basından takip ediyoruz onun içinde birde görmeyi istedik. Kayserimize kazandırılan yeni hizmetleri yerinde görelim dedik. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun? değerlendirmesinde  bulundu?

Başhekim Tamer Şenel ise, hasta memnuniyetine dikkat çekerek, ?Hastanemizde daha kaliteli hizmet vermek adına önceden 50-60 hastaya bakılırken şuan her hekimimiz ortalama 25 hastaya hizmet vermektedir. Sağlık Bakanlığımızın MHRS sistemine geçtik. MHRS sistemiyle de her doktorumuz ne kadar hastası var sabahtan biliyor. Ona göre kendisini ayarlıyor. Ayrıca hekimlerimizde kendileri verebilir randevuyu. Bunun dışında randevuyu internetten veya telefondan kendileri de alabiliyor vatandaşlarımızın.  Bu şekilde hem hasta memnuniyeti hem de çalışan memnuniyeti bir üst seviyeye çıkarttık? diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başhekim Tamer Şenel ve beraberindeki heyet, Ak Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis  Nimet Bayraktar Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi´nde, yeni açılan ve Avrupa standartlarına uygun olan Diş laboratuarını gezmeyi de ihmal etmedi?



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi