VEYSEL EROĞLU´NA BRİFİNG

VEYSEL EROĞLU´NA BRİFİNG

BAŞKAN ÇELİK: "İZ BIRAKACAK PROJELERE DEVAM EDİYORUZ"

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´i ziyaret etti. Bakanlara Kayseri´de yapılan yatırımlarla ilgili bilgiler veren Başkan Çelik, iz bırakacak projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, ziyaretin ardından ilçe belediye başkanları ve sulama birliklerinin de katılımıyla Büyükşehir Belediye Meclis Salonu´nda yatırım toplantısı gerçekleştirdi.
Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte açılış, temel atma ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri´ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi´ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Çelik ile bir süre görüştü. Ziyarete, Bakan Mehmet Özhaseki´nin yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, AK Parti Kayseri Milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe belediye başkanları ve bakanlık bürokratları katıldı.
Bakan Veysel Eroğlu´na Kayseri ve Kayseri´ye yapılan yatırımlarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da iz bırakacak projeler yapmaya devam edeceklerini söyledi. Orman ve Su İşleri Bakanlığı´ndan beklentilerini de dile getiren Başkan Çelik, toplam 42 kilometre uzunluğundaki dokuz ayrı derenin ıslahı için destek istedi. Bakan Eroğlu da taşkın riski olan bölgeler öncelikli olmak üzere dere ıslahı için destek vereceklerini belirtti. Bakan Eroğlu´na taşkın kanalın her iki yanına yapılan Bekir Yıldız Bulvarı hakkında da bilgi veren Başkan Çelik, Bakan´dan betonla yenilenen kanalın mülkiyetini istedi. Bakan Eroğlu bu talebe de olumlu yanıt verdi. Başkan Çelik, ziyarette ayrıca Bakan Veysel Eroğlu´na Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılacak olan yeni Orman Bölge Müdürlüğü binasının projesini göstererek bilgiler verdi. Bakan Eroğlu yapılacak binayı çok beğendiğini belirtti.
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ziyarette Büyükşehir Belediyesi´nin anı defterini de imzaladı. Daha sonra da Başkan Mustafa Çelik, Bakan Ertoğlu´na ziyaretin anısına bir hediye verdi.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi