VEYSEL YAPICI PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİ

VEYSEL YAPICI PARTİDEN İHRAÇ EDİLDİ

Saadet Partisi Kayseri il teşkilatı tarafından yapılan açıklamaya göre 4 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilen disiplin kurulu toplantısında 30 mart 2014 mahalli seçimlerde Yahyalı ilçesinden Saadet Partisi adına Belediye meclis üyeliğine seçilen Veysel

Yapılan açıklama ise basın kuruluşlarına şu şekilde bildirildi.

   Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı 4 Ağustos 2014 Pazartesi günü gerçekleştirdiği Disiplin Kurulu toplantısında; 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Yahyalı ilçemizden Saadet Partisi adına Belediye Meclis Üyeliğine seçilen Veysel YAPICI`nın, parti politikalarımız ve siyasi ahlaka aykırı davranışlar göstermesi nedeni ile, Saadet Partisinden ihracına oy birliği ile karar verilmiştir.

Veysel Yapıcının Facebook sayfasından paylaştığı fotoğraf ise partililerince tepkiye neden oluyor

     Veysel yapıcının konuyla ilgili yaptığı açıklama ise şu şekilde

30 Mart yerel seçimlerin de Saadet partisinden büyük umutlarla, ilçemize hizmet etmek amacıyla belediye meclis üyesi seçildim. İnandığım davanın yükünü omuzlarımda hissederek, büyük bir azimle memleketime hizmet etmeye çalışırken, dava şuuru ile bugüne kadar varlığını sürdürmüş olan partimin, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde takınmış olduğu tavır ve tutumun bize öğretilen dava şuurundan farklı bir amaca savrulduğunu hayretler içerisinde izledim.

BİR ADAYA OY VERMEK TÜM YAPTIKLARINA ONAY VERMEKTİR derken, benim bugünkü onay ve desteğimin, Partimin Ahmet Necdet SEZER’İN adaylığına vermiş olduğu destek ve onayın vebaline keffaret olacağına inanıyorum.

Şahsi düşüncem Türkiye’nin-Yeni Türkiye olma yolunda- yeni bir istiklal mücadelesi verdiği yönündedir. 300 yıldır içimizdeki yerel işbirlikçilerle ortak hareket ederek adeta bizi mengeneye almaya çalışan küresel emperyal güçler, tabiri caizse ülkemiz üzerine 9. Haçlı seferini yaparken, HİÇBİR ADAY BİZE UYMUYOR diyerek tarafsız kalamazdım. Saadet partisine gönül vermiş binlerce kardeşimin de şer cephe kendi içinde taraf olmuşken, tarafsızlığı bertaraf olmak sayarak Hak tarafında olacağından eminim.

Bu sebeple Sayın Başbakanımız ve müstakbel CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I destekleme kararı aldım. Bu hareketimden dolayı hakkımda başlatılan linç ve hakaret kampanyasını da şahsımın şeref ve onur hanesine bir artı olarak işliyorum. Sözün özü yerelde de bu savrulmuşluğun içinde daha iyi hizmet etme olanağım kalmadığından dolayı mensubu bulunduğum saadet partisinden istifa ediyor, tüm dava arkadaşlarımı da ülkemizin içinde bulunduğu bu kritik süreçte Hak tarafında olmaya davet ediyorum. Hak geliyor,batıl zail olacak.                                                                                                                                        



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı