VİZYON MESLEK GRUBUNDAN

VİZYON MESLEK GRUBUNDAN

GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

 Vizyon Meslek Grubu üyeleri Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) olağan genel kurul öncesinde Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
7-8 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) olağan genel kurulu için adaylığını açıklayan Vizyon Meslek Grubu Başkanı Anfer Yılmaz ve üyeler Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Başkan Anfer Yılmaz,?Bizim grubumuz Vizyon Meslek Grubudur. Vizyon Meslek Grubu 1 yıl öncesinden çeşitli meslektaşlarımızla genç, dinamik, aktif meslektaşlarımızla mesleğe ve meslektaşlarımıza hizmet etmek için kurulmuş bir gruptur. Grubumuz seçim odaklı ve en önemlisi ayrıştırıcı bir grup değildir. Meslektaşlarımızı birleştirici bir gruptur. Grubumuzun en önemli gayesi haksız rekabeti engellemektir. Maliye Bakanlığının üzerinde çalıştığı kota sistemi adında bir taslak vardır. Grubumuz bu kota sistemini getirmek için azami, gayreti gösterecektir? dedi.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Metin Kösedağ ise ?Kayseri´nin en kalabalık üye potansiyeline sahip oda temsilcilerinin ya da temsil için 7 Mayısta yapılacak olan oda seçimlerinde aday olan grubu burada ağırlamaktan son derece memnunuz. Geçmişteki yönetimlerle olan diyaloglarımızı, iyi ilişkilerimiz, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti olarak bundan sonra da siz olsanız da ya da başka birileri olsa da devam ettireceğimizi düşünüyoruz. 7 Mayıstaki seçimlerde sizlere başarılar diliyorum? diye konuştu.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor