VİZYON PROJELER

VİZYON PROJELER

BAŞKENT´TE GÖRÜŞÜLDÜ

Melikgazi Belediye Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yerel Yönetimler Sempozyumu dolayısıyla bulunduğu Ankara´da temaslarını sürdürüyor. Başkan Büyükkılıç Sağlık Bakanı Prof. Dr.Fahrettin Koca, Bakan Yardımcıları Muhammed Güven ve Emine Alp Meşe´nin yanı sıra Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mustafa Aksu´ya nezaket ziyaretinde bulunarak yeni dönemde yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanlığı Himayelerinde Türkiye Belediyeler Birliği ve Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu işbirliğinde Ankara´da dün Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın teşrifleri ile başlayan "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminde Yerel Yönetimler? Sempozyumu ikinci gününde devam ediyor.

Bu sempozyumda önemli bilgiler edindiklerini belirten Başkan Büyükkılıç, Birçok konuda konunun uzmanları tarafından yeni dönemde bizlere ışık tutacak, çalışmalarımıza yön verecek oldukça önemli bilgiler verildi. Ankara´da ikili görüşmelerimize de devam ediyoruz. 8 Ocak´ta açıkladığımız 150. Yılda 150 vizyon projemiz içerisinde sağlık alanında yapacağımız yatırımlarla ilgili Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca ile görüş alışverişinde bulunarak projelerimizden kısaca bahsettik. Amacımız Türkiye´nin en büyük Şehir Hastanesi´ne sahip olan ve sağlıkta bölge şehir konumunda bulunan Kayseri´mizi sağlık alanında zirveye taşımak sağlık turizmini geliştirmektir. Yerel kalkınma projeleri olarak ele aldığımız özellikle tarım ve hayvancılık alanında şehrimizi kalkındıracak projelerimizle ilgili Tarım ve Orman Bakan Yardımcımız Sayın Mustafa Aksu ile istişarede bulunarak projelerimizi anlattık. Doğduğu yerde doyurma, tersine göçü özendirme anlayışımızla kırsal kesimde yerel kalkınmayı başlatacağız.? dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu´nun da eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Büyükkılıç Sağlık Bakan Yardımcıları Muhammed Güven ve Emine Alp Meşe ile görüş alış verişinde bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"