VOLEYBOL FEDERASYONU KONYA´DA BULUŞTU

VOLEYBOL FEDERASYONU KONYA´DA BULUŞTU

KAYSERİ´DEN 10 HAKEM VE GÖZLEMCİ KATILDI

2016-2017 Voleybol Sezonu öncesi Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından düzenlenen Hakem, Gözlemci Gelişim ve Bilgilendirme Semineri ikinci grup eğitimi haftasonunda Konya´da gerçekleştirildi. Seminere Kayseri´den 10 gözlemci ve hakem katıldı.
Yeni sezon öncesi Voleybol Federasyonu, Konya´da Hakem, Gözlemci Gelişim ve Bilgilendirme Semineri düzenledi. Açılış konuşmasını yapan Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman, ?Bizlere destek veren federasyonumuza ve İl Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyorum. Yeni sezonun tüm takımlarımıza, hakemlerimize ve gözlemcilerimize hayırlı olmasını diliyorum´´ dedi.
Kayseri´den 10 hakem ve gözlemcinin katıldığı seminerde Voleybol Hakemleri ve Gözlemciler Federasyonu (VHGF) Başkanı Çetin Akbulut, ?VHGF Yönetim Kurulu adına seminerimizin 2016-2017 sezonunun camiamıza başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. Geçen süreçte aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza Allah´tan rahmet, sağlık ve diğer sebeplerle aramızda olmayan arkadaşlarımızın ise en kısa sürede aramızda olmalarını diliyorum. VHGF, 2006 yılında 7 derneğin birleşmesiyle oluşmuştur. Adana, Malatya ve Mersin derneklerinin katılımıyla üye dernek sayımız 10´a ulaşmıştır. Tüm hakem ve gözlemcilerimizi federasyonumuza davet ediyoruz. Türkiye Voleybol Federasyonumuza ve Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulumuza desteklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz? şeklinde ifadelerde bulundu.
Seminere Kayseri´den Klasman Gözlemciler ve 10 ulusal hakem katıldı. Gözlemciler klasman belirleme sınavına girdiler. Hakemler ise kuralların tatbikini ve geçtiğimiz sezon içerisinde yaşanan hataları izleyerek, Merkez Hakem Kurulu üyerlerinin vermiş olduğu derslerle biligilendirildiler. Kayseri kafilesinde Halil Ateş, Kerim Ankaynak, Selami Öztürk, Mustafa Gürbüz, Adnan Üstünel, Bülent Şahin, Yunus Şehirli, İsmail Yıldırım, Alparslan Gerçel ve Ömer Açıcı yer aldı.
Seminer sonunda ise TVF Başkan Vekili Mehmet Akif Üstündağ, uzun yıllar Türk Voleybol´una hakem hizmet etmiş ancak geçen sezon yaş itibariyle hakemliği bırakmış olan Sevgi Bambul, Gökhan Dağ ve Ömer Kesimci´ye, Selçuk Üniversitesi Spor Daire Başkanı Hayrettin Hayrullah Sofuoğlu´na Konya İli eski il temsilcilerinden Mustafa Baykurt, Muammer Tosun ve eski gözlemcilerden Ruhi Dinç´e teşekkür plaketi takdim ederken, Konya Voleybol İl Temsilcisi Mustafa Tarman da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Ersöz´e voleybola katkılarından ötürü bir teşekkür plaketi takdim etti. (spor servisi)



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu