VOLEYBOLUN VİRÜS TEDBİRLERİ

VOLEYBOLUN VİRÜS TEDBİRLERİ

HAKEMLER ALINAN TEDBİRLERİ ÖĞRENDİ

Ülkede korona virüs dolayısıyla yapılamayan spor müsabakaları alınacak bazı tedbirlerle yeni sezonda gerçekleştirilecek. Bu anlamda ilimizde salon sporlarında alınması gereken tedbirler federasyonlar tarafından il temsilciliklerine iletilmeye devam ediyor. İlimiz voleybol hakemleri de bu tedbirlerle ilgili bilgilendirmeyi yapılan bir video-konferans sistemi ile il temsilciliğinden öğrendiler.

Salon sporlarında korona virüs önlemleri alınarak yapılacak olan spor müsabakaları için yönetmelikler tamamen değişti. Özellikle başlayacak olan ligler ve müsabakalar öncesinde her federasyon il temsilcilikleri aracılığıyla hakemleri bilgilendirmeye başladı.

İlimizde de voleybol müsabakaları için geri sayım yapan 4 takım yetkilileri daha öncesinde neler yapılacağı ile ilgili federasyondan bilgi alırken bir diğer müsabakaların katılımcıları olan hakemler de il temsilcisi Halil Dicle tarafından yapılan video-konferans sistemi ile değişen yönetmelik hakkında bilgi sahibi oldular.

Yaklaşık 2 saat süren bilgilendirmede salonda nasıl tedbirlerin alınacağından tutunda sporcuların hangi hareketlerden kaçınmaları gerektiğine dair yapılan değişimleri anlatan İl Temsilcisi Halil Dicle, bu konuda tüm hakemlerin dikkatli olmalarını istedi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak