WELLİTON GALATASARAY´DA

WELLİTON GALATASARAY´DA

TRANSFER AÇIKLAMASI İÇİN TFF´DEN YANIT BEKLENİYOR ...

Galatasaray, Kayserispor´la yaşadığı problemler nedeniyle sözleşmesini tek taraflı fesih eden Welliton ile 2 yıllık anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılılar, transferi resmi olarak açıklamak için Türkiye Futbol Federasyonu´nun yanıtını bekliyor.

Galatasaray, 7. yabancı oyuncu transferini gerçekleştirmek üzere. Teknik direktör İgor Tudor´un isteğiyle harekete geçen yönetimin, geçtiğimiz sezon Kayserispor forması giyen Welliton ile 2 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. Santrafor olan Brezilyalı futbolcu, sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. Oyuncunun, kulübü ile fesih işlemleri sorununu halletmesini bekleyen sarı-kırmızılılar, TFF´den fesih ile ilgili gelen belgeleri inceleyerek transferi resmiyete dökecek.

Kayserispor´un, geçtiğimiz sezon 1 yıllık sözleşme yaptığı oyuncunun opsiyon hakkını kullanmayarak sözleşmesini tek taraflı fesih hakkını kabul etmemesi sıkıntı çıkardı. Kayserispor yönetimi, oyuncunun Galatasaray´a transfer olması halinde ?Mahkemeye gideriz? şeklinde bir tepki gösterse de, Welliton´un TFF´den serbest kaldığına dair aldığı belge ile Galatasaray´a gelebileceği belirtiliyor. Sarı-kırmızılı yönetim, kulübün hukukçularının bu konudaki araştırmaları ve TFF´den alacağı bilgiler sonrası bu transfere nokta koyacak.

Türkiye Futbol Federasyonu, Welliton´un avukatına, tek taraflı fesih için gerekli evrakların ellerine ulaştığını ve işleme konulduğunu belirten bir yazı gönderdi. Galatasaray, sonucu bekliyor.

Haber: Mustafa Gürbüz



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak