Y. Kayserispor Çeyrek Finalde

Y. Kayserispor Çeyrek Finalde

 

 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur maçında deplasmanda Antalyaspor’a konuk olan Yukatel Kayserispor uzatma dakikalarında attığı gollerle rakibini 2-0 yenmesini bildi ve adını çeyrek finale yazdırdı. 

 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Tur maçında deplasmanda Antalyaspor’a konuk olan Yukatel Kayserispor zorlandığı karşılamada uzatma dakikalarında istediği sonuca ulaşarak adını çeyrek finale yazdırma başarısını gösterdi.

 

Karşılaşmanın 90 dakikalık bölümünde yaşanan orta saha mücadelesinde her iki takımda birbirilerine gol atamadılar. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanan karşılaşmada hakem uzatma dakikalarının oynanmasına 90.dakikanın son düdüğü ile karar verdi. Karşılaşmada uzatma dakikalarının ilk yarısında 105.dakikada Mensah’ın orta alanda aldığı pasta bir anda buluşturduğu Mane ön tarafa baktı ve ceza sahası içinde yer alan Cardoso’ya pasını çıkarttı. Cardoso bu pasa şık bir kafa vuruşu gerçekleştirdi ve topu ağlara göndererek ilk uzatma dakikasının son saniyelerinde takımını 1-0 öne geçiren golü attı. 

Uzatmanın ikinci yarısında tam bir can pazarı yaşandı. Antalyaspor’da futbolcular beraberlik için tüm hatlarıyla bastırdıkları anda 120.dakika da oyuna yeni giren 2003 doğumlu Ethem Balcı’dan gol geldi ve skor 2-0 oldu. Bu golden sonra karşılaşmanın hakemi son düdüğünü çaldı ve sarı-kırmızılılar adını çeyrek finale yazdırmış oldular.

Haber: Mustafa Gürbüz 



Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi