Y. Kayserispor kupada son 16’ya kaldı

Y. Kayserispor kupada son 16’ya kaldı

Y. Kayserispor 2-0 Gençlerbirliği 

Yukatel Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu'nda sahasında karşılaştığı Gençlerbirliği’ni 2-0 yenerek adını son 16 takım arasına yazdırmayı başardı. 

Ziraat Türkiye Kupası 5.Eleme Tur maçında sahasında Gençlerbirliği’ni konuk eden Yukatel Kayserispor sahadan 2-0 galip ayrılarak adını son 6 takım arasına yazdırmayı başardı. Maçta goller Gökhan ve Mustafa’dan geldi.

 Karşılaşmanın ilk anından itibaren rakibi karşında üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz 29. dakikada sağ kanattan Onur Bulut’un ceza sahasına ortasında Ramazan Civelek’in kafa vuruşunu kaleci Ubeyd kornere çelerek bu pozisyondan sonuç çıkmadı. Karşılaşmada en ciddi ataklardan birisi de 45+1.dakikada yine sağ taraftan kullandığı köşe vuruşunda ceza sahası içerisinde iyi yükselen Mustafa Pektemek’in kafa vuruşu oldu. Ancak bu pozisyonda da top az farkla auta gitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise beklenen goller geldi. 70.dakikada Emrah Başsan'ın sağ taraftan ortasında ceza alanı içerisinde ön direkte topa iyi yükselen ve kafa vuruşunu gerçekleştiren Gökhan Sazdağı golü buldu ve skoru 1-0’a taşıdır. Karşılaşmanın 76. dakikada ikinci gol geldi. Campanharo’nun ara pasında Onur Bulut son çizgiye kadar inmesi ve sonrasında ortasında kale alanı içinde bulunan Mustafa Pektemek topu filelerle buluşturdu ve maçın skorunu ilan ederek maçı Yukatel Kayserispor’un 2-0 kazandığını ilan etti. 

Yukatel Kayserispor bu galibiyetle Ziraat Türkiye Kupası’nda adını son 16 takım arasına yazdırarak geçen sezon olduğu gibi bu sezonda yine final oynamak istiyor.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu