Y. Kayserispor’da Sportif Direktörle sözleşme uzatıldı

Y. Kayserispor’da Sportif Direktörle sözleşme uzatıldı

Murat Duman ile 3 yıllık anlaşma yapıldı

Süper Lig’de son haftalarda sancılı günler yaşamaya devam eden ve bu bağlamda da saha içindeki problemleri çözmeye çalışan Yukatel Kayserispor’da çiçeği burnunda yöneticiler futbolcularla yapılan sözleşme uzatma furyasını sportif direktörle de devam ettirdiler. 

Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da yöneticiler bünyelerinde yer alan futbolculardan sonra şimdi de sportif direktörle anlaşma sağlayarak görevini 3 yıl daha uzattıklarını açıkladılar. 

Berna Gözbaşı zamanında takımın sportif Direktörü olarak kulübe gelen Murat Duman ile yeni dönemde de çalışmak istediklerini belirten çiçeği burnunda yöneticiler 3 yıllık anlaşmaya imza koydular. Konu hakkında kulüpten yapılan açıklamada şöyle denildi: “Yukatel Kayserispor olarak takımımız Futbol Direktörlüğü için Murat Duman ile yeniden anlaşmaya varılmıştır. Bütün konularda anlaştığımız Futbol Direktörümüz ile Kulüp Başkanımız arasında yeni dönem için imzalar bugün atıldı.

Sezon başında bir yıllık sözleşmeyle takımın başına geçen Futbol Direktörümüz ile yapılan görüşmeler sonunda anlaşmaya varılmış ve Murat Duman’ın üç yıl daha Yukatel Kayserispor’da devam etmesi için yeniden sözleşme yapılmıştır.

Kulübümüze yeni dönemde de önemli hizmetlerde bulunacağına yürekten inandığımız Futbol Direktörümüz Murat Duman’a tekrar hoş geldin diyor, çalışmalarında üstün başarılar diliyoruz.”

Haber: Mustafa Gürbüz       



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’