YAHYALI BELEDİYESİ

YAHYALI BELEDİYESİ

MEYDAN DÜZENLEMESİNDE SONA GELİNDİ

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Meydan düzenlemesi ve asfalt serimi çalışmalarının, 24 Haziran seçimleri öncesinde tamamlanıp vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in destekleriyle başlayan Meydan düzenlemesi ve asfalt serimiyle ilgili bilgi veren Öztürk, doğalgaz çalışmalarının sona ermesinden sonra başlayan çalışmaların 24 Haziran seçimleri öncesinde sona ereceğini ifade etti. Meydan Projesini, ?hayalindeki merkez´ olarak değerlendiren Öztürk, ?Gerek Bakanımız Özhaseki´nin gerekse de Mustafa Çelik Başkanımızın meydan projesinde emeği geçti. Şu anda da Büyükşehir Belediyemizin ekipleri asfaltlamayı yapıyor. Artık sona geldik. İnşallah 24 Haziran seçimleri öncesinde buranın kurdelesini kesmiş olacağız. Bu çalışma gerçekten Yahyalı´ya yakıştı? dedi.

Asfalt serimi yapılan güzergahın, rafting şenliklerinin yapıldığı ve ilçenin ortasından geçen Koca Çay´ın yanındaki alandan, Meydan düzenlemesinin yapıldığı alana kadar uzandığını dile getiren Öztürk, ?At binenin kılıç kuşananın demişler. Büyükşehir Belediyesi ve Fen İşleri Ekiplerini çok teşekkür ediyorum. Biz istemesini bildik, onlar da vermiş oldu. Yahyalı´daki hemşehrilerimize de toza, toprağa katlandıkları için teşekkür ediyorum. Vatandaşımız önce doğalgazdan dolayı, ardından Meydan projesinden dolayı toz toprak içerisinde kaldı. Ama artık dua faslı gelmiş oldu. Hemşehrilerimiz yenilenen Meydanımızı güzel güle kullansın? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : İHA

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor