YAHYALI BELEDİYESİ´NDE HEDEF:

YAHYALI BELEDİYESİ´NDE HEDEF:

?ÇOK FAALİYET, AZ MALİYET?

  Yahyalı Belediyesi, çevre yolundan yeni sanayi bölgesine girişi sağlayan kavşakta düzenleme ve genişletme çalışması yaptı.
Yıllardır darlığı ve eğimi nedeniyle araçlara sıkıntı yaratan kavşakta yapılan çalışmaları inceleyen Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, önemli yol ve kavşaklarda yaptıkları çalışmalarla insanların duasını aldıklarını, turizme aday bir ilçede az maliyetle çok iş yapmak istediklerini belirterek, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Başkan Esat Öztürk ? Buradaki çalışmayı önemsiyorum. Çevre yolumuzdan yeni sanayimize giriş noktası burası. İlçe merkezine ana girişlerinden de bir tanesi. Burası bizi temsil etmiyordu. Dik yokuşu nedeniyle burada zaman zaman trafik kazaları meydana geliyor. Belediyecilik açısından baktığımız zamanda buranın sıkıntılı olduğu zaten görünüyordu. Yapılan düzenleme çalışması ile bölgede oturan halkımızın ve sanayi esnafımızın duasını almış olduk. Yapılan çalışmalarda kamulaştırmaya gitmeden, insanlarımız gönlünü alarak çözüm buluyoruz. İnsanlarımıza gidip önce yapacağımız güzelliği anlatıyoruz. Onlarda sağ olsunlar, başkanım bu güzelliğe bizimde katkımız olsun diyorlar. Yani çalışmalarımızda kamulaştırma yapmadan bu güzelliğe imza atıyoruz. Tabi bizimde insanlarımıza ufak tefek yardımlarımız oluyor. Belediye olarak çalışmalarımızı en az masrafla yapma gayreti içindeyiz. Her zaman bildiğiniz gibi ?Çok Faaliyet, Az Maliyet? sloganı ile çalışıyoruz. Biz ilçemizin giriş ve çıkışlarındaki, ana yolumuzdaki tüm tehlikeli yerleri ıslah etmeye çalışıyoruz. Burada da güzel bir çalışmaya imza attık. Bölgede yaşayan halkın ve esnafın olumlu tepkilerini duyuyorum ve biliyorum. Yahyalı´mıza hayırlı olsun.? Değerlendirmesinde bulundu?
Göreve başladığı dönemden, bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında da değerlendirmeler yapan Başkan Esat Öztürk, seçim döneminde verdiği 50 Büyük Proje vaadini, görev süresi bitimine kadar 100´e çıkarmak istediklerini söyleyerek şunları kaydetti? ?Bizden önceki belediye başkanlarımız ilçemizin altyapısı ile ilgilenmişler, hizmet etmişler. Onlara ben teşekkür ediyorum. İlçemizin üst tarafını güzelleştirmede bize nasip oldu. Tabi altyapı olmadan üstyapıda yapılmıyor. Belki bizim yaptığımız faaliyetler gözle görünecek. Turizm ilçesi olmaya kararlı bir ilçe olduğumuz için, her yöne her tarafa el atmamız gerekiyor. Yol medeniyettir. Belediyeci olarak çalışmak güzel ama İlçemiz iki dağ arasındaki vadide kaldığı için bir o kadarda zor. Ama belediyecilik, bir eser ortaya çıktığı zaman tüm yorgunlukların gittiği, insanın mutlu olduğu bir iş. Önümüzde 3 yılımız daha var. Yapacağımız işleri, düzenli ve planlı şekilde yapmamız gerekiyor. Tabi bütçemize göre gideceğiz. Borç içinde yüzen bir belediyeden ziyade, kendi yağında kavrulan bir belediye olarak çalışacağız. Ben seçim döneminde Yahyalı için 50 büyük proje vaadinde bulunmuştum. Biraz az söylemişim. İnşallah görev sürem içinde bunun 70 veya 100 olduğunu görmüş oluruz. Bende görevimi yapmanın huzuru içinde insanlarımızla birlikte güzel günleri yaşarız.?



Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ