YAHYALI BELEDİYESİ´NDEN ÖĞRENCİLERE YARIYIL HEDİYESİ

YAHYALI BELEDİYESİ´NDEN ÖĞRENCİLERE YARIYIL HEDİYESİ

Yahyalı Belediyesi, ilçede çeşitli sınavlarda başarı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla Erciyes Kayak Merkezi´ne gönderdi.

Yahyalı Belediyesi, ilçede çeşitli sınavlarda başarı öğrencileri ödüllendirmek amacıyla Erciyes Kayak Merkezi´ne gönderdi.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Esat Öztürk ? İlçemizdeki başarılı öğrencileri ödüllendirmek adına, her ortaokulumuzdan başarılı beş öğrencimizi Erciyes Kayak Merkezine yolluyoruz. Ben öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Allah başarılarının devamını getirsin. İlçemiz eğitim seviyesi bakımından oldukça üst seviyede. TEOG sınavında başarı gösteren ve Siyer-i Nebi yarışmasında Türkiye Birincisi olan öğrencilerimizi ödüllendiriyoruz.? dedi. Marifetin iltifata tabi olduğunu belirten Başkan Öztürk ?Allah ömür verirse, öğrencilerimiz başarılı olduğu sürece belediye olarak öğrencilerimizi hem teşvik edeceğiz, hem de destekleyeceğiz. Zaten ilçemizdeki okullarımıza zaman zaman kendileri talepte bulunmadan çevre düzenlemesi yapıyoruz.? dedi. İlçede kayak yapılabilecek güzel pistlerin olduğunu söyleyerek konuşmasına devam eden Başkan Öztürk ? İnşallah öğrencilerimiz orada kayağı öğrenecekler, burada da bizlere öğretecekler. Öğrencilerimiz güle güle gitsinler, güzelce eğlensinler. Biz onları desteklemeye devam edeceğiz.? diye konuştu.
Başkan Öztürk, Antalya´da, Mersin´de, Muğla´da, İzmir´de yaşayıp ta yüzme bilmeyen insanların hoş görülmediğini, Erciyes gibi bir merkezin olduğu bir bölgede de gençlerin kayak yapmayı bilmemesinin hoş görülmeyeceğini belirterek, herkesi kayak yapmaya davet ettiğini sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor 

DAYANGAÇ VE DEMİR AİLELERİ’NİN MUTLU GÜNÜ