YAHYALI ENGELLİ DOSTU

YAHYALI ENGELLİ DOSTU

KENT OLMA YÖNÜNDE İLERLİYOR

Yahyalı Belediyesi, Yerköy Mahallesinde ikamet eden Yaşar Benli isimli engelli vatandaşa akülü araç hediye etti. Akülü aracı teslim etmek için engelli vatandaşı evinde ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk,engelli Yaşar Benli ´ninsağlık durumu hakkında ailesinden bilgi aldı.
Hediyesi ile engelli vatandaşın yüzünü güldüren Başkan Esat Öztürk, ?´Yaşar Benli hemşehrimiz ve ailesi daha önce bir tevafukla duasını almış olduğum bir aile. Bunu da burada öğrenmiş bulundum. Ramazan-ı şerif dolayısıyla da çifte dua almak istedik.´´ dedi. Başkan Öztürk Yaşar Benli ´ninkas erimesi hastası olduğunu ve bu yüzden yürüyemediğini belirterek; ?´Allah hiç kimseye engelli olmayı göstermesin. Engelli olmak zor ama her birimiz her an engelli olmaya adayız. Her zaman bu bilinçte olmalıyız. Bizler de bu açıdan engelli vatandaşlarımızın bir nebze olsun engellerini kaldırmak için gayret gösteriyoruz. Bugün engelliler günü değil. Ama her zaman ifade ettiğim gibi, belediye olarak bir gün değil her zaman engelli vatandaşlarımızın yanındayız. Hem bu sözümüzün bir neticesi olarak hem de Ramazan-ı Şerifte bu güzel ailenin duasını almak ümidiyle buradayız. Zaman zaman dile getirdiğim gibi belediye başkanlığı makamı dua alma makamıdır. Allah dualar aldıracak iyi işler yapmayı nasip etsin.´´ diye konuştu.
Başkan Öztürk, Kas erimesi hastası olan ve hastalığı nedeniyle eve mahkûm olan Yaşar Benli ´ye akülü aracını nasıl kullanacağını anlattı. Yaşar Benli ve ailesi, Başkan Öztürk´e engelli vatandaşlara yaptıkları hizmetlerden ve kendileri için büyük kolaylık sağlayacak hediyelerinden dolayı teşekkür etti.



Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti

Kuru ekmek satarak geçinmeye çalışıyor