YAHYALI BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

YAHYALI BELEDİYE MECLİSİ EYLÜL AYI TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

3 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLEREK KARARA BAĞLANDI

Yahyalı Belediye Meclisi, Eylül ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Başkan Esat Öztürk ilçe gençlerine yönelik olarak online bilgi yarışması yaptıklarını ve yaklaşık 250 kişinin katıldığını duyurup” Yarışmada derece giren çocuklarımıza çeşitli hediyeler vereceğiz” ifadesini kullandı.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantı, Korona virüs salgınına karşı alınan önlemler kapsamında sosyal mesafeye ve maske kuralına uygun olarak gerçekleştirildi.

Eylül Ayı Belediye Meclisi’nde; L34-C-13-B-1-D nolu paftada uygulama imar plan notu değişikliği yapılması ile ilgili İmar Komisyonu Raporu, Online Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi ve Yahyalıspor Kulübüne ayni ve nakdi yardım olmak üzere toplam 3 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

Online Bilgi Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödül verilmesi gündem maddesi görüşülürken meclis üyelerine koşan Başkan Esat Öztürk; “ Pandemi nedeniyle bu yaz spor okulu açamadık. Gençlerimize ne tür bir etkinlik yapalım derken online bilgi yarışması yapmaya karar verdik. İstanbul’da birçok belediye bu tür etkinlikler düzenledi. Yarışmamız çok ilgi gördü. Yaklaşık 250 çocuğumuz yarışmamıza katıldı. Bizim bu etkinliğimizi örnek alan belediyelerde oldu. Yarışmamız resmi sosyal medya hesabımızdan canlı olarak yayınlandı. Yarışma 5. Hafta sürdü. Her hafta, ilk 20 dakikası konu anlatımı, ardından anlatılan konuyla alakalı sorular soruldu. Yarışmamız Ortaokul ve Lise seviyesinde yapıldı. Yarışmada derece giren çocuklarımıza çeşitli hediyeler vereceğiz. Bu tür etkinliklerimizi sizlerinde desteğiyle devam ettireceğiz.” diye konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti